Körösladányi MSK

Keresztesi János – Nem rossz eredmény az 5. hely, de van hiányérzetem

Ifjúsági csapatunk az ötödik helyen fejezte be a szezont, ez pedig bizakodásra adhat okot. Keresztesi János az U19-es és U16-os csapatunk vezetőedzője értékelte az utánpótláscsapatok eredményeit, az edző az ifjúsági korcsoportnál megemlítette, hogy ugyan nem rossz eredményt zártak a fiúk, de az általa elvárt eredmény elmaradt.

 

– Az ifjúsági csapatnál az általam elvárt eredményt sajnos nem tudtuk hozni, véleményem szerint sok pontot veszített a csapat olyan mérkőzéseken, ahol egyértelműen jobbak voltunk, de nem koncentráltak megfelelően a fiúk. A serdülő bajnokságban talán a miénk a legfiatalabb csapat, sokan még csak most jöttek fel nagypályára. Az elején akadozott kicsit a gépezet, de a végén néhány mérkőzésen kimondottan jó játékot nyújtott a csapat – értékelte a két utánpótlás gárda eredményeit Keresztesi János.

Körösladány - Szeghalom 0-7– A csapatoknál alapvetően elégedett vagyok az edzéslátogatottsággal és a hozzáállással is, bár egy-két ember tehetett volna többet is – folytatta edzőnk. „A mai fiataloknak nagyon sok dolga és gondja van…” A szezon során mindkét korcsoportban voltak emlékezetes mérkőzéseink: az ifjúsági csapat Szarvas elleni meccsére mindenképpen jó visszaemlékezni, hiszen egy jó csapatot sikerült legyőznünk, úgy, hogy gól- és emberhátrányban is voltunk a találkozón. A fiúk nagyon odatették magukat. A serdülőnél pedig szép emlék a Füzesgyarmat elleni visszavágó, hiszen idegenben nagyon kikaptunk, hazai pályán viszont simán nyertünk.

Utánpótlás csapatainknál és a felnőttnél egyaránt nagy az átmenet, több olyan futballistánk is van, aki több korosztályban is pályára lépett a szezon során. Keresztesi János vezetőedző ezeket a játékosokat is megemlítette:

Mindenképpen meg kell említeni, hogy több olyan játékosunk is van, akik két fronton is harcoltak ősszel, és ha így nézzük az eredményeket, akkor nem is olyan rosszak azok. Ezeknek a labdarúgóknak külön szeretném megköszönni az őszi munkájukat. A magam és a Körösladány MSK nevében mindenkinek jó pihenést, és áldott ünnepeket, valamint boldog új évet kívánok – zárta mondandóját Keresztesi János tréner.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 + hat =