Körösladányi MSK

Marton Lajos: ennél többet érzek a csapatban

Nyolc pontot szerzett, ezzel pedig a 10. helyen ért célba a dévaványai csapat, akik ősszel nem egyszer bebizonyították, hogy csapatként bárki dolgát megnehezíthetik. Az együttes őszét a fiatal Marton Lajos értékelte, aki nem csak a felnőttek között, hanem az ifi csapatban is segíti a klub működését.

 

– A tabellára pillantva nem érzem úgy, hogy a 10. helyen kellene állnia csapatunknak, mindössze nyolc ponttal, hiszen ennél többet érzek a dévaványai csapatban. Az őszi szezon során rengeteg száz százalékos helyzetet hagytunk ki, ami sajnos sok mérkőzést befolyásolt, ezekre tavasszal jobban oda kell figyelnünk. Ugyanakkor nagyon meg vagyok elégedve a Vésztő és a Tótkomlós elleni győzelemmel, az idegenben elért mezőhegyesi döntetlennel, és arra is büszke vagyok, hogy több nagy csapatot sikerült megszorongatnunk, még ha ezt a megszerzett pontok nem is tükrözik. Elszomorítanak viszont a szomszédvári rangadókon elszenvedett vereségek, illetve azok a meccsek, ahol elveszítettük a hitünket, tartásunkat és így nagy arányú vereségbe szaladtunk bele – értékelte csapata őszét Marton Lajos.

Legszívesebben a Vésztő elleni mérkőzésre emlékszem vissza – folytatta a játékos – ahol idegenben arattunk győzelmet. Az egész csapatnak sikerült úgy együtt működni, ahogy azt az öltözőbe kérték tőlünk. Egy-egyes állásnál gyorsan tudtunk válaszolni egy góllal, ami az egész mérkőzést le is zárta. Ez volt számunkra a szezon legjobb mérkőzése. Magáról a bajnokságról pedig az a véleményem, hogy kicsit komolytalanná vált a szezon, amiatt, hogy nincs kieső. Remélem a következő szezonra sikerült feltölteni az első osztályt, hogy igazán izgalmas legyen a bajnokság.

Arra a kérdésre pedig, hogy egy mondatban hogyan jellemezné csapatát, így válaszolt Marton Lajos: győzelemre, sikerre kiéhezett csapat!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 + tizenkettő =