Körösladányi MSK

Felejthető tavasz után pompás ősz következett Mezőhegyesen

Szép emlékek lehetnek a 2016/17-es bajnokság őszi szezonjáról Mezőhegyesen, hiszen a csapat roppant jól teljesített, a megszerzett huszonegy pontjukkal a hatodik helyen telelhetnek. Az együttes őszét a télen Méhkerékre távozó Boros Ádám értékelte.

 

Az ősz elején még voltak kezdeti hullámvölgyeink, amiből a csapatnak sikerült hamar kilábalnia. Ennek köszönhetően jöttek az eredmények, amivel elértük a kitűzött célunkat. Az ősz során elégedett voltam a játékostársaim hozzáállásával és küzdeni akarásával, aminek meg lett az eredménye. A szezon első felében azonban volt egy-két mérkőzésünk, amire nem koncentráltunk megfelelően, de remélhetőleg ezt a jövőben megtesszük majd. A tavaszhoz képest sokat javult a gárda, ez pedig leginkább annak tudható be, hogy megnőtt az edzéslátogatottság, köszönhetően az új igazolásoknak, ezáltal pedig motiváltabbak is lettünk – értékelte a Mezőhegyes őszét Boros Ádám.

A távozó játékos számára természetesen volt olyan mérkőzés is, amelyre szívesen emlékszik vissza: „Az idegenbeli orosházi mérkőzés során igazi csapatként, egymásért küzdöttünk, így pedig megérdemelten szereztük meg a három pontot. Ősszel azon kevés csapatok közé tartoztunk, akiknek sikerült Orosházán nyerni.”

Boros Ádám tavasszal tehát már nem erősíti a mezőhegyesi csapatot, érkező oldalon viszont minden bizonnyal ott lesz Rotár Péter, aki Vésztőről teheti át székhelyét Mezőhegyesre.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × négy =