Körösladányi MSK

Jótékonysági tornával zárja az évet csapatunk

Felnőtt együttesünk ismételten részt vesz a medgyesegyházi Czene Károly jótékonysági teremtornán, amit immár nyolcadik alkalommal rendeznek meg, legutóbb idén év elején léptek parkettre a csapatok. A torna teljes bevételét Czene Károlynak ajánlják fel a rendezők.

 

Nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a medgyesegyházi Czene Károly jótékonysági teremtorna, melyen csapatunk is részt vesz. A kétnapos tornát 2016. december 28-án (szerda) és 29-én (csütörtök) bonyolítják le. Az év végéhez közeledve ez lesz az utolsó rendezvény 2016-ban, melyen csapatunk is részt vesz, de a jövőre nézve sem kell majd sokat várni, mert január elején már újból parketten lesz csapatunk.

Czene Károly a Méhkerék színeiben focizott, amikor 2009. január 28-án egy edzőmérkőzésen olyan balszerencsésen ért földet, hogy a nyaki csigolyái megsérültek, és a gerincvelője is roncsolódott. Az egykori focista a tragédia miatt nyaktól lebénult, állapota azóta stabil, de kezei és lábai mozgatására gyakorlatilag képtelen. A kupán befolyt összeggel Czene Károly mindennapjait próbálják könnyíteni a szervezők.

Csoportok:

A csoport: MŰV-BÁR, Megye csillagai, Zöld oroszlánok, Dombegyház, Méhkerék
B csoport: Dr. Kanapé, Elite, Körösladány, Medgyesbodzás, Magyarbánhegyes
C csoport: Dréher, Hangulat öregfiúk, Szutyi és barátai, Retro
D csoport: Ultra Violák, Jamina, Méhkerék zöldség-gyümölcs, Sarkadkeresztúr

Csapatunk sorsolása:

dec. 28. (szerda)

12:35   Körösladány – Medgyesbodzás
13:25   Dr. Kanapé – Körösladány
14:15   Elite – Körösladány
15:05   Körösladány – Magyarbánhegyes

A torna lebonyolítása a következőképpen zajlik majd: december 28-án az A és B csoport mérkőzéseit játsszák le, illetve két középdöntőt, amiben a két csoport első és második helyezettje kerül be. December 29-én a C és D jelű csoport mérkőzései következnek, majd szintén két középdöntő lesz, ahova a két csoport első és második helyezettje kerül be. A középdöntők győztesei ezután elődöntőt játszanak, ahol a két vesztes a bronzéremért, a két győztes pedig a kupagyőzelemét küzdhet majd.

A csoportmérkőzések játékideje 1×20 perc, a középdöntőtől pedig 2×15 perc. A torna eredményhirdetése december 29-én, 17:45 körül várható.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc + kilenc =