Körösladányi MSK

Elődöntőben vagyunk a medgyesi tornán, folytatás csütörtökön

A medgyesegyházi Czene Károly jótékonysági torna első napján csapatunk az első helyen végzett a csoportjában, ezzel a középdöntőbe jutottunk, ahol a Dombegyház ellen sem hibáztunk, így holnap az elődöntővel folytatódik számunkra a torna. Az év elején elért negyedik helyet tehát már minimum megismételjük most is.

 

Szerdán az A és B jelű csoport mérkőzéseivel kezdődött a VIII. Czene Károly jótékonysági labdarúgó torna. Csapatunk valamivel fél egy után lépett elsőnek parkettre, és a négy mérkőzésünkből hármat meg is nyertünk. Ez elég volt az első helyhez.

Csapatunk eredményei a csoportban (1×20 perc):

Körösladány – Medgyesbodzás 1 – 0
Dr. Kanapé – Körösladány 2 – 0
Elite – Körösladány 0 – 6
Körösladány – Magyarbánhegyes 3 – 0

A csoportmérkőzések után az A jelű csoport második helyezettjével, a Dombegyházzal mérkőztünk meg a középdöntőben, akiket 5-1 arányban múltunk felül. Ez azt jelentette, hogy bejutottunk az elődöntőbe, ahol az ellenfelünk a Méhkerék csapata lesz. Annyi már biztos, hogy az év eleji negyedik helyet biztosan elérjük most is, kérdés, hogy javítani tudunk-e majd.

Középdöntő (2×15 perc):

Körösladány – Dombegyház 5 – 1

Elődöntő (2×15 perc):

12.29., 14:40   Méhkerék – Körösladány

További program:

12.29., 16:00   Harmadik helyért (2×15 perc)
12.29., 16:45   Döntő (2×15 perc)
12.29., 17:45   eredményhirdetés

Pályára léptek csapatunkban: Bakos J., Borbély Z., Farkasinszki L., Holóka Á., Keresztesi J., Laksteter J., Papp M., Papp Zs., Viczián D.

A szerdai játéknap után Laksteter J. és Viczián D. is megsérült, utóbbi vélhetően súlyosan, rá több hét kihagyás is vár. Jobbulást a két játékosnak.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × négy =