Körösladányi MSK

Füzesgyarmat ellen érdemeltünk volna több pontot

Korábban az Önök véleményére voltunk kíváncsiak néhány kérdéssel kapcsolatban. Többek között arra is választ kaptunk, hogy az őszi mérkőzéseink közül Önök szerint a Füzesgyarmat ellen egyértelműen több pontot érdemeltünk volna, de megszavazták azt is, hogy ki emelkedett ki ősszel a csapatból.

 

Első kérdésként, azt intéztük olvasóink felé, hogy ősszel ki vagy kik voltak azok a játékosok, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A szavazók többsége Papp Zsoltot emelte ki, a fiatal, helyi futballista pedig valóban nagyon jó őszt zárt. Mellette nem sokkal maradt le a védelem oszlopos tagja, Viczián Dániel sem.

További érdekes kérdés volt, hogy az öt meg nem nyert mérkőzésünk közül melyik volt az, amelyiken több pontot érdemeltünk itt. Itt is két mérkőzés emelkedett ki magasan a többi közül: a Füzesgyarmat ellen elszenvedett vereség kapta a legtöbb voksot, ott valóban legalább az egy pontra rászolgáltunk volna. Kicsivel maradt le a Szabadkígyós elleni hazai döntetlenünk, ahol igazából saját magunknak köszönhettük a pontvesztést.

Végső kérdésként pedig a tavaszi helyezésünkre voltunk kíváncsiak, valamint arra, hogy télen kell-e erősíteni valamilyen poszton. A helyezést illetően toronymagasan a hőn áhított harmadik helyre voksolt mindenki, ami reális cél lehet számunkra. A téli erősítéssel kapcsolatban íme a szavazás végeredménye:

Ön erősítene télen a csapat keretén?

  • igen, a középpályán (44%, 26 szavazat)
  • igen, a támadóknál (22%, 13 szavazat)
  • igen, a védelmen (19%, 11 szavazat)
  • nem, maradjon egyben a csapat (15%, 9 szavazat)

Összes szavazat: 47

Loading ... Loading ...

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × öt =