Körösladányi MSK

Csak egyetlen csapat teljesített túl minket idén

Az év végéhez közeledve elkészítettük a 2016-os év tabelláját, melyben a 2015/16-os szezon tavaszi, valamint a 2016/17-es bajnokság őszi szezonját összesítettük. Ebben az esztendőben nem lehet okunk panaszra, mert a Megye I-ben csak a Füzesgyarmat szerzett nálunk több pontot. A második vonalban a Békésszentandrás vitte a prímet ebben az évben. Az osztályt váltó csapatok nem szerepelnek összeállításunkban.

 

Mindig érdekes összeállítás a naptári évben elért eredményekből összeszámolt táblázat, hiszen ez mondhatni sehol nem számít, csapatunk viszont mégis büszkélkedhet, hiszen csupán négy alkalommal maradtunk alul ebben az évben, összesítésben pedig a harmadik helyen végeztünk. Csak a Füzesgyarmat szerzett nálunk több pontot, a rúgott gólok terén pedig szintén a második helyen értünk célba. A most ősszel második helyen végző Kondoros ezen a tabellán csak a nyolcadik, köszönhetően a tavaszi eredményeiknek, de érdekesség az, hogy a Sárréti térség mennyire erős volt idén: az első négy helyen három Sárréti klub szerepel.

A szurkolóinknak sem lehet panasza, hazai pályán csupán egyetlen egyszer maradtunk alul 2016-ban, még tavasszal a Füzesgyarmat ellen.

megye-i-eves-tabella

A második vonal abszolút győztese a Békésszentandrás lett, akik egyébként tavasszal a második helyen értek célba a bajnokságban, az őszi szezon után pedig ismét a második helyen állnak. A csapat közel százszor vette be az ellenfelek kapuját. Második hat ponttal lemaradva a Lőkösháza lett, míg a dobogó harmadik fokát a tavasszal remekelő Sarkadkeresztúr csípte meg. Érdekesség a Megye II-ben, hogy a Békésszentandráson kívül nem volt még egy olyan csapat, amelyik tavasszal és ősszel közel ugyanúgy szerepelt volna. A tabella végét a Csanádapáca zárta, kapott gólok terén mégsem ők, hanem a Kunágota végzett az utolsó helyen 102 kapott góllal.

megye-ii-eves-tabella

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − 4 =