Körösladányi MSK

Az ősz végére lendült igazán formába a Csanádapáca

Nehezen indult a szezon a csanádapácai csapat számára, akiknek hamar körvonalazódott, hogy idén is maximum a középmezőnybe érhetnek oda. A csapat a kezdeti sikertelenségek után szépen felvette a bajnokság iramát, és a végén a tizenegyedik helyen végeztek tizenkilenc ponttal. A csapat őszét Matyelka Tibor értékelte.

 

Kérlek, értékeld csapatod őszi szereplését!

A nyári igazolások bizakodásra adtak okot, ennek tükrében komolyabb helyezést vártunk el a csapattól, de ez az álmunk hamar szertefoszlott, és ismételten a tabella vége felé tanyáztunk. Majd a kunágotai meccsen kijött a lépés, és onnantól kezdve jöttek a pontok is.

Mivel voltál elégedett és mivel nem a szezon során?

Amivel elégedett voltam az ősz során az a csapategység, a küzdés és hogy nem adtuk fel a meccseket, még ha vesztes helyzetben is voltunk. Amivel elégedetlen voltam az sajnos a szokásos dolog, az edzéslátogatottság. Saját magamtól is jóval többet vártam el, így adós maradtam a jó teljesítménnyel és a gólokkal.

Melyik volt az a mérkőzés, amelyikre szívesen emlékszel vissza, és miért?

A kunágotai meccsre emlékszem vissza legszívesebben, mert a csapat szép focit játszva, az utasításokat maximálisan betartva, győzött, illetve a csorvasi meccs, ahol hátrányból 5 perc alatt fordítottunk, és esélyt sem adtunk a hazai csapatnak.

Elfogadható volt az őszi idényetek. Tavasszal szerinted lehet gondotok a kieséssel vagy maximálisan koncentrálhattok arra, hogy akár előrébb is lépjetek a tabellán?

Nem gondolom úgy, hogy elfogadható volt az ősz, jóval jobb teljesítményre vagyunk képesek. Kiváló képességű ifi játékosaink rendre játszottak az ősz során, és szinte meccsről meccsre javult a teljesítményük. Úgy gondolom tavasszal már ők is többet tudnak hozzátenni a csapat jó szerepléséhez.

A bajnokság színvonalát milyennek éreztek? Voltak számodra olyan csapatok, akik pozitív vagy negatív meglepetést okoztak?

A bajnokság sokkal inkább kiegyenlítettebb lett. Bárki verhető, a pillanatnyi forma a meghatározó. Persze vannak csapatok ahol a jó forma végig ott volt, gondolok itt a Békésre és a Békésszentandrásra.

Ha egy mondatban kellene jellemezni csapatodat, akkor mi lenne az a mondat?

Az örök ígéret csapata vagyunk, mert mások is és mi is jobb teljesítményt várunk el, de ez eddig nem sikerült. Nagyon bízok benne, hogy hamarosan kilépünk ebből az árnyékból, és a pozitív irányba fogunk haladni.

Kép: newjsag.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 + 8 =