Körösladányi MSK

Kedden kezdtük el a felkészülést

Csapatunk a héten látott munkának, egyelőre csak rávezető edzésekkel hangolnak a fiúk, az igazi kemény munka csak jövő héttől kezdődik. A felkészülési program egyelőre nem teljes, de cikkünkben ennek a részleteit is leírjuk. A felkészülés előtt Papp Mihály labdarúgónkkal beszélgettünk.

 

Kedden kezdte el a felkészülést csapatunk a tavaszi idényre, amolyan ráhangoló edzéssel. A heti felkészülés után hétvégén a kondorosi megyei tornán veszünk részt, majd a munka érdemi része jövő héten indul be. Még a felkészülés előtt Papp Mihállyal beszélgettünk, aki tavaly egy komoly sérülésből épült fel.

– Az őszi szereplésünkkel elégedettek lehetünk, szerintem jól teljesített csapatunk, bár voltak olyan meccseink, amikben pontok maradtak, igaz bravúrokat is mutattunk be. Saját teljesítményemmel nem igazán vagyok elégedett, úgy érzem ennél sokkal több van bennem. Volt egy-két jónak mondható meccsem, de ez számomra kevés – tekintett vissza az elmúlt időszakra Papp Mihály.

– Mivel volt egy elég hosszú kihagyásom, így a régi formámat még ősszel nem sikerült visszanyernem, de az elkövetkező időben azon leszek, hogy a lemaradásom visszahozzam. Az őszi idényben még küszködtem a lábammal, elég gyengének éreztem, de a téli szünetben azon dolgoztam, hogy megerősödjön. A tavaszi idényre előretekintve, szerintem egy jó alapozással odaérhetünk a dobogóra is akár – mondta játékosunk.

Csapatunk eddigi felkészülési meccsei:

02.04. – Karcag – Körösladány (Füzesgyarmaton)
02.08. – Gyulai Termál – Körösladány (Gyula)
02.11. – Vésztő – Körösladány (Füzesgyarmaton)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 5 =