Körösladányi MSK

Bajnók, Kardos, Benyovszki – Önök szerint ők érdemlik a díjakat

Február 10-én kerül megrendezésre már-már hagyományosan az Amatőr Díjátadó Gála, ahol a 2016-os esztendő legjobb játékosait, edzőit és játékvezetőit díjazzák. Honlapunkon olvasóinknak néhány napja volt arra, hogy véleményt nyilvánítsanak, hogy kiknek adnák a díjakat. A következő eredmény született, ami a hivatalos szavazásba semmilyen formában sem számít bele:

 

Megye I. osztály

A Füzesgyarmat remek őszt produkált és a tavaszuk sem volt rossz, így nem meglepő, hogy a csapat fiatal játékosa, Bajnók Imre került ki győztesen az olvasói szavazásból. Süli András a második helyen végzett, míg a szeghalmi Mészáros Máté lett a harmadik. Az edzők tekintetében az ősszel már NBIII-ban szereplő Méhkerék trénere, Bíró Róbert kapta a legtöbb szavazatot.

Év játékosa olvasói szavazás:

Bajnók Imre (Füzesgyarmat) – 46,3%
Süli András (Kondoros) – 31,6%
Mészáros Máté (Szeghalom) – 22,1%

Év edzője olvasói szavazás:

Bíró Róbert (Méhkerék) – 52,8%
Janis János (Kondoros) – 36%
Rétes Pál (Szarvas) – 11,2%


Megye II. osztály

A Megyei II. osztályban az olvasók szavazatai alapján nagy harc alakult ki az első helyért, hiszen Kardos Imre és Virág Imre is sok szavazatot gyűjtött. Összességében a békési támadó végzett az élen, Virág Imre kicsivel maradt le az első helyről az olvasói szavazáson. Az edzőknél is szoros volt a küzdelem, végül a békési remek szereplést Barcsay Attila felülmúlta, mondhatni megérdemelten, hiszen a tavaszi feljutás után ősszel is nagyon szép eredményt ért el csapatával újoncként.

Év játékosa olvasói szavazás:

Kardos Imre (Békés) – 41,4%
Virág Imre (Békésszentandrás) – 36,8%
Podina László (Battonya) – 21,8%

Év edzője olvasói szavazás:

Barcsay Attila (Doboz) – 41,9%
Bíró Péter (Békés) – 39,5%
Varga László (Békésszentandrás) – 18,6%


Megye III. osztály

A Megye III-as szavazáson teljesen megoszlottak a szavazatok, a három jelölt futballista szinte egyforma voksot kapott. Ebben az osztályban a mezőberényi Benyovszki János lett a befutó, míg az edzőknél toronymagasan Boér Zsolt nyerte az olvasói szavazást.

Év játékosa olvasói szavazás:

Benyovszki János (Mezőberény) – 38,6%
Szivák László (Köröstarcsa) – 31,3%
Vincze Alex (Nagyszénás) – 30,1%

Év edzője olvasói szavazás:

Boér Zsolt (Nagyszénás) – 68,2%
Zsiga Róbert (Csorvás) – 18,8%
Gyimesi András (OMTK-ULE) – 12,9%


Játékvezetők

A játékvezetőknél idén két rutinos és egy fiatal sípmester került meghívásra a gálára. Pécs Zoltán és Barta Tibor már elhódította egyszer ezt a díjat, így most vagy egy új győztest köszönthetünk februárban, vagy duplázni fog valaki. Az olvasói szavazásunkon a fiatal Hanyecz Bencére voksoltak a legtöbben.

Év játékvezetője olvasói szavazás:

Hanyecz Bence – 48,4%
Pécs Zoltán – 29%
Barta Tibor – 22,6%

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × három =