Körösladányi MSK

Az élről várják a tavaszi folytatást Békésen

A Megye II. osztályban első helyen fejezetbe az őszi szezont a békési csapat, előnyük azonban csak egyetlen pont, így a tavaszi folytatás izgalmas lehet. A keretükben eddig minimális változás volt télen, így bizakodva várhatják a folytatást. A csapat 37 pontot gyűjtött a szezon első felében, szezonjukat Kardos Imre értékelte.

 

Télen minimális változás történt a Megye II-es listavezető játékoskeretében, hiszen érkezési oldalon Barkász Benjámin van, aki újrakezdi a futballt, míg távozóként Reszeló Rómeót lehet feljegyezni, aki külföldön vállalt munkát. Az együttes remek őszön van túl, de a bajnokság második felében sem dőlhetnek hátra, hiszen előnyük csak egyetlen pont a Békésszentandrással szemben.

– Csapatunk a várakozásnak megfelelően teljesített a szezon első felében. Elégedettek lehettünk ősszel a csapat hozzáállásával, hiszen a rossz rajt után egyedül a Battonya elleni vereséget viseltük nehezen, utána viszont kijött a lépés. Elégedetlen semmivel kapcsolatban nem voltam. Együttesünk a Lőkösháza elleni mérkőzésen átérezte a meccs komolyságát, és sikerült is nyernünk, így erre a mérkőzésre szívesen emlékezhetünk vissza – mondta Kardos Imre, a Békés futballistája.

Tavasszal biztos komoly küzdelem fog kialakulni a bajnoki címért, csakúgy, mint az előző idényben. Ezt Kardos Imre is így gondolja: „A szezon előtt számítottam a csapat jó szereplésére, remélem a bajnokság végén mi ünnepelhetünk majd, mert elég régen volt már Békésen felnőtt bajnokcsapat!”

Kép: keleten.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 + 2 =