Körösladányi MSK

Hazai pályán kezd az ifi, idegenben a serdülő

Szombat délelőtt ifjúsági csapatunk lép pályára hazai környezetben a bajnokesélyes Jamina ellen, míg a serdülő vasárnap Sarkadon kezdi meg a tavaszi szezont.

 

Szombat délelőtt a listavezető és bajnokesélyes Jamina érkezik Körösladányba, ifjúsági csapatunk velük kezdi meg a tavaszi küzdelmeket. Míg nekünk ez lesz az első találkozónk, addig a Jamina múlt héten már pályára lépett – míg mi a szabadnapunkat töltöttük -, a sereghajtó Békést verték meg magabiztosan. Ősszel idegenben 4-1 arányban kikaptunk, most hazai környezetben javíthatunk, már csak azért is, mert felnőtt együttesünk vasárnap játszik, így vélhetően lesz egy-két futballista, aki visszajátszik az ifibe.

2017. március 18., 10:00
Körösladány MSK (U19) – Jaminai SE (U19)

Jv.: Kocsondi Bálint (Belicza Bence, Hanyecz Bence)


Egy nappal később serdülő csapatunk is pályára lép, az U16-os korosztályunk Sarkadon kezdi meg a tavaszi szezont. Ellenfelünk a hetedik helyen telelt, míg mi a hatodik helyen várjuk a folytatást, hatpontos előnnyel. Ősszel hazai pályán hat-egy arányban legyőztük soros ellenfelünket, idegenben is hasonló bravúrra számítunk, de fordított felállásban nehezebb dolgunk lesz.

2017. március 19., 11:00
Sarkadi Kinizsi LE (U16) – Körösladány MSK (U16)

Jv.: Kundla Attila

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy + 5 =