Körösladányi MSK

U19: egy félidőt bírtunk ki kapott gól nélkül

Ifjúsági csapatunk első tavaszi mérkőzésén a listavezető Jaminával mérkőzött meg. Hazai pályán az első félidőben nem született gól, a másodikban viszont kétszer is eredményes volt a vendég gárda.

 

Megerősített kerettel vágtunk neki a Jamina elleni hazai párharcnak, hiszen a felnőttből visszajátszott Zsömbörgi M. és Kormány L. is, bő egy-egy félidőt. Ennek ellenére a szünetig tartottuk magunkat, gólt egyik csapat sem szerzett, majd a 48. percben vezetést szerzett a Jamina. Erre csapatunk nem tudott válaszolni, sőt a vendégek még egyszer eredményesek voltak, így összességében szoros mérkőzésen dőlt el a három pont sorsa.

Együttesünk sajnos nem tud folyamatosan játékban lenni, ugyanis legközelebb két hét múlva, április 2-án lépünk pályára a Gádoros ellen.

Körösladány MSK (U19) – Jaminai SE (U19) 0 – 2 (0 – 0)
Gólszerzők:
Dankó D. a 48. és Lukács L. a 72. percben.
Sárga lap: Szántó Cs. (Körösladány) a 40. percben.

Körösladány MSK: Vass K. — Kántor M., Tasi R., Kormány L. (Matei P. az 53’), Kántor L., Szalazsán A., Zsömbörgi R. (Kanalas Gy. az 53’), Mező D. (Almási B. a 72’), Szántó Cs., Pekker L. (Balogh R. az 54’), Almási M. (Becző A. a 80’)

Jaminai SE: László I. — Horváth M., Bencsik P., Gál F., Leszkó A. (Csjáki L. az 54’), Lukács L., Dankó D., Faragó L., Ragács A., Szudár Cs., Gajdács M.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 + 6 =