Körösladányi MSK

Kötelező a maszk viselése a mérkőzéseken

A Magyar Közlöny 229. számában megjelentek szerint – a Kormány 464/2020. (X. 22.) Korm. rendelete a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelet módosításáról – 2020. október 22-től minden szabadtéri rendezvényen kötelező az orrot- és szájat eltakaró maszk viselése.

 

A hatodik életévét be nem töltött kiskorúak, a sportolók, az edzők, a mérkőzésvezető, a versenybíró és ezek segítői kivételével a sportrendezvény résztvevője köteles a sportrendezvény helyszínén orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

A rendelet értelmében a 2020. október 24-én (szombat) megrendezésre kerülő Körösladány – Dévaványa utánpótlás mérkőzésen és a Körösladány II. – Medgyesegyháza Megye III-as labdarúgó mérkőzésen is mindenki számára KÖTELEZŐ lesz a maszk viselése. A Nemzeti Bajnokság sem kivétel, így aki Taksonyba elkíséri csapatunkat, annak is kötelező lesz a maszk viselése. Kérünk mindenkit, hogy tartsa be az előírásokat – ellenkező esetben NEM fog tudni bejutni a mérkőzésekre! Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + kilenc =