Körösladányi MSK

Már nézők is lehetnek a mérkőzéseken

Hivatalossá vált, hogy a nyitás újabb pontjához érkezik Magyarország, ugyanis 4 millió beoltott után további járványügyi enyhítésekre kerül sor. Ezek közé tartozik a sportesemények látogatása is, melyet 194/2021. (IV. 26.) Kormányrendelet szabályoz.

 

A védettségi igazolvány mindenképpen kell, ahogy egy fényképes okmány is, a 18 éven aluliak felügyelettel léphetnek be

A kormányrendelet legfontosabb része, hogy a mérkőzéseket csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók, illetve a felügyeletük alatt álló 18 éven aluliak tekinthetik meg. A védettségi igazolvány mellett mindenképpen legyen a drukkereknél egy fényképes okmány (személyi, jogosítvány, útlevél például), amivel igazolni tudják a védettségi igazolványon szereplő adatokat, ezt ugyanis a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél kérni fogják. 18 év alatti szurkolók kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen, az életkort – amennyiben nem nyilvánvaló –diákigazolvánnyal, személyivel, útlevéllel igazolhatják.

A bérlet csak védettségi igazolvánnyal érvényes

A korábban megváltott bérletek természetesen érvényesek a hátralévő hazai bajnokikra, de a kormányrendelet értelmében csak védettségi igazolvánnyal. A klub a drukkerek megértését kéri.

A maszkviselés nem kötelező, de továbbra is ajánlott

A sportrendezvényen nézőként tartózkodó, védettségi igazolvánnyal rendelkező személy, illetve a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy nem köteles maszkot viselni, viszont a jegyvásárlás és a beléptetés során igen. Ettől függetlenül továbbra is ajánlják a drukkereknek, ahogy a megfelelő távolságtartást is.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × öt =