Körösladányi MSK

Hasznos mérkőzést játszottunk Füzesgyarmaton

Szerda délután lejátszotta első felkészülési mérkőzését NBIII-as csapatunk. Ellenfelünk a szintén NBIII-as Füzesgyarmat volt, akik ellen kettő-null arányban sikerült nyernünk, de ami ennél is fontosabb, hogy hasznos tapasztalatokkal térhettünk haza.

 

31. perc: Prasler ellen szabálytalankodtak a büntető területen belül, a megítélt pontrúgást pedig Burai D. értékesítette. (0-1)

88. perc: Labdaszerzést követően Kisari lódult meg a jobb oldalon, a középre passzolt labdájára pedig érkezett Bukor, aki közelről nem hibázott. (0-2)

Jó iramban kezdődött a délutáni találkozó, már a 4. percben Szabó Á. előtt nagy lehetőség adódott, de közelről nem talált kaput, míg a másik oldalon Popescu hasonló helyzetben szintén kapu mellé célzott. Kicsivel később a részünkről ismét hatalmas helyzet maradt ki, amire gyarmati válaszként Cigan lövése érkezett, de ez keresztbe elment a kapu előtt. A 20. percben szabadrúgásból veszélyeztettünk, majd Burai passza után Krajcsó húszról próbálkozott, Fildan védett. A félidő utolsó momentumai között volt az ominózus büntető, amit Prasler harcolt ki és Burai értékesített, a 44. percben pedig Ivicevic biztos kézzel fogta Cigan lövését.

A fordulást követően a Füzesgyarmat próbálta a kezébe venni az irányítást, előbb Popescu lövésénél kellett védenie Ivicevicnek, majd Achim közeli szabadrúgásánál a kapufa segített ki minket. A játékrész első húsz percében nagyon nyomott a hazai csapat, de ez további helyzetekben nem mutatkozott meg, ellenben a 70. percben Kisari szép labdát kapott, egyedül tört kapura, de a kapus felett átemelt labdájába még annyira beleért a hálóőr, hogy szögletre mentsen. A hajrába érve egy kavarodást követően Ruzsának kellett felszabadítania, a 88. percben pedig Kisari remek elfutása után Bukor beállította a végeredményt.

Füzesgyarmati SK (NBIII) – Körösladányi MSK (NBIII) 0 – 2 (0 – 1)
Gólszerzők: Burai D. (11-esből) a 31. és Bukor Z. a 88. percben.

Füzesgyarmati SK: Fildan – Achim S., Raducu, Ramos, Pataki, Achim Á., Cigan, Kis Sz., Shadi, Vajda, Popescu
Játszott még: Ferenczi, Seprenyi, Berecki, Mazán, Molnár Sz., Márkus, Tóth O., Balogh G., Karikás

Vezetőedző: Csillag László

Körösladányi MSK
1. félidő: Ivicevic M. – Prasler, Szabó Á., Szántó M., Krajcsó K., Ruzsa Z., Pusztai A., Czirok J., Zelenyánszki L., Burai D., Kisari T.

2. félidő: Ivicevic M. – Rádai G., Vincze D., Szabó V., Krajcsó K., Ruzsa Z., Vastag R., Bukor Z., Mácsai L., Kisari T., Tóth B.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Boros Tibor: Nincs ezen mit szépíteni, nagyon alacsony színvonalú volt a találkozó, és esetleges a játék. Megérdemelt ladányi siker született.

Fodor Sándor: Jól mozogtak a játékosok, hasznos volt a mérkőzés, tudtuk építeni az elképzelt játékunkat. Mindenki kapott egy félidőnyi lehetőséget, mindkét félidőben eredményesek tudtunk lenni. A fiatalok is biztatóan mozogtak. Folytatjuk tovább a tervezett munkát.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő − 7 =