Körösladányi MSK

Hoztuk a kötelezőt

Az NB III. Dél-Keleti Csoportjának 23. fordulójában hazai pályán fogadtuk a tabella 14. helyén álló szomszédos Füzesgyarmati SK csapatát.

A mérkőzés remekül indult, hiszen már a 5. percben Malkócs révén megszereztük a vezetést. Egy jobbról érkező beadást Raducu pörgetette a kapufára, a kipattanónál leghamarabb Malkócs ébredt, aki közelről a hálóba segítette a labdát. (1:0)

Három perc múlva azonban már egyenlő volt az állás, szabadrúgásból Schmidt lőtte ki az alsó sarkot. (1:1)

Mezőfölényben futballoztunk, de igazán nagy helyzeteket nem tudtunk kialakítani, ez a helyzet csak a 43. percben dőlt meg, ekkor a balról érkező labdát Geiger lőtt a jobb alsó sarokba, állítás nélkül. (2:1.)

Előnnyel mentünk így a szünetre, Ekker Attila vezetőedző Wéber sérülés miatti kényszerű cseréjét követően a kettőt cserélt, a második félidőre már Csicsely és Rajsli futott ki a pályára.

Csicsely már az 54. percben élt a lehetőséggel, egy szép kiugratás után ő is bevette Fildan kapuját. (3:1)

A mezőfölényünk állandósult, a vendégeknek voltak szórványos kontrái, de ezek sem okoztak nagy veszélyt a kapunkra.

Az újabb gólra a 80. percig kellett várni, azonban azt a vendégek szerezték, egy jó ütemű kiugratás után Szabó gurított a kapunkba. (3:2)

A 92. percben viszont már góllá érett a mezőfölényünk Rajsli szép egyéni megmozdulás után helyezett a vendégek kapujába, még a kapust is kicselezve. (4:2)

Összeégében egy igen küzdelmes mérkőzésen, nem látványos játékkal, de magabiztosan hoztuk a papírforma eredményt.

Folytatás jövő héten Martfűn, egy sokkal nehezebb ellenfél ellen!

Körösladány MSK– Füzesgyarmati SK 4–2 (2–1)

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Körösladány, 450 néző. Vezette: Ujhelyi Tamás (Szilágyi Norbert, Balla Levente).

Körösladány: Kertész – Sztankó (Bakk, 75.), Raducu, Wéber (Geiger, 27.), Krajcsó – Czirok, Zelenyánszki, Ruzsa – Papp Zs. (Rajsli, 46.), Talpalló N. (Csicsely, 46.) – Malkócs (Szántó B., 65.) Vezetőedző: Ekker Attila.

Füzesgyarmat: Fildan – Mező, Kis Sz., Schmidt, Szakács (Pinte, 75.) – Szabó B., Sándor Szabó M., 46.) Bódis – Soós, Achim (Dlehány, 58.), Jónyer Vezetőedző: Szabados Tamás

Gólszerző: Malkócs (5.), Geiger (43.), Csicsely (54.), Rajsli (92.), ill. Schmidt (10.) Szabó B. (80.).

Jó: Geiger, Krajcsó, Czirok, ill. Jónyer, Kis Sz., Schmidt.

Ekker Attila: – Bátor játékkal rukkoltak ki a vendégek, ennek köszönhetően nyíltak a területek. A labdaszerzések után türelmetlenek voltunk, emiatt dadogós volt a játék, viszont a jelenlegi helyzetünkben a győzelem volt a legfontosabb, azt pedig hozták a fiúk.
Boros Tibor: – A hazaiak nem fogtak ki jó napot, tálcán kínálták számunkra a lehetőségeket, de mi udvarias vendégek voltunk és még náluk is többet hibáztunk.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 − 7 =