Körösladányi MSK

Nagy iramú mérkőzésen kettő-egyre nyertünk az Előre II. ellen

Szerdán késő délután folytatta NBIII-as csapatunk a felkészülést, a Megye I-ben nagy eséllyel bajnoki címre pályázó Békéscsabai Előre II. látott minket vendégül. Izgalmas találkozón egy góllal jobbnak bizonyultunk a lila-fehér csapatnál.

 

Nagy iramú mérkőzésen csapatunk sok helyzetet kialakítva nyerte meg a Békéscsabai Előre II. elleni felkészülési mérkőzést. Németh a szünet előtt egy szögletet követően fejelte a labdát a csabai kapuba, ezzel megszerezve csapatunknak a vezetést. A fordulást követően Mácsai növelte az előnyünket, kihasználva egy hazai védelmi megingást. A lefújásig még szépített az Előre II. Tóth B. révén, ami egyben a végeredményt is jelentette.

Szombaton folytatás a Füzesgyarmat ellen.

Békéscsabai Előre II. (Megye I.) – Körösladányi MSK 1 – 2 (0 – 1)
Gólszerzőink: Tóth B. ill. Németh Á. és Mácsai L.

Békéscsabai Előre II.: Krnács R. – Czvalinga M., Lászik M., Czvalinga Á., Varga T., Nyéki B., Balog Zs., Sipaki P., Csicsely J., Oláh Á., Farkas J.

Játszott még: Nagy Sz., Répási B., Bukor Z., Tóth B., Katona R.

Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Körösladányi MSK: Nagy B. – Prasler, Vincze D., Szántó M., Krajcsó K., Ruzsa Z., Pusztai A., Czirok J., Zelenyánszki L., Mácsai L., Németh Á.

Játszott még: Ivicevic M., Szabó V., Szabó Á., Rádai G., Vastag R., Kisari T., Knyihár D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Brlázs Gábor: Az elmúlt napokban is keményen dolgoztunk, számítottam rá, hogy nem leszünk frissek. A felkészülés jelen szakaszában ez elfogadható, viszont az indokolatlanul sok ki nem kényszerített hiba sajnos nem fért bele.

Fodor Sándor: Nagyon harcos felfogásban játszó csapat ellen játszottunk. Az első félidőben visszatértünk a régi hadrendünkbe, amelyben egygólos előnyre tettünk szert. Végig küzdelmes mérkőzés volt, fokozatosan vettük át a játék irányítását. A második félidőben a másik hadrendünket sulykoltuk, a 60. perc után már az összes csere a pályán volt, így mindenki megkapta a terhelést. Hasznos mérkőzés volt, elégedett vagyok a játékosokkal!

Támadó posztra érkezett Németh Ádám

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 + kettő =