Körösladányi MSK

Tovább nehezítettük a saját helyzetünk

Tavasszal három forduló után még nem sikerült pontot szereznünk az NBIII-ban, pedig vasárnap Szegeden az utolsó előtti SZVSE fogadott minket. Ismét hatpontos mérkőzést nulláztunk le, és még azt sem mondhatjuk, hogy helyzetek sokaságát puskáztuk el.

 

7. perc: Szögletet végeztek el a hazaiak, ami Szabó Á. fejéről a kapunkba pattant. (1-0)

70. perc: Kelemen V. megkapta második sárgáját, így az utolsó húsz percre emberhátrányba került a Szeged. A játékos a 62. percben lépett pályára.

80. perc: Oláh szabadrúgása megpattant a sorfalon, Ivicevic így tehetetlen volt, a kapunkba került a labda. (2-0)

Zelenyánszki lövése nyitotta a szegedi mérkőzést, de hamar jött a hidegzuhany, a 7. percben Szabó Á. fejéről a saját kapunkba került a labda egy szegedi szögletet követően. Pár perc múlva Szántó lehetőségét említhetjük meg, aki a kapus felett átemelte a labdát, de az kicsivel a kapu mellett elhagyta a pályát. Ezután viszont nem sok dolga akadt a kapusoknak, a 43. percben Ruzsa lövése törte meg a csendet, de Zsibritának ekkor sem volt munkája, mert a lövés kapu fölé ment.

A második félidőben ugyan beszorult a szegedi csapat, de ez helyzetekben nem mutatkozott meg. Annyira sem, hogy a 69. percig kellett várni az első lehetőségre, amikor Vastag ziccerben a kapusba lőtte a labdát. Rá egy percre emberelőnybe kerültünk, mert Kelemen megkapta a második sárga lapját. A 77. percben Vastag szögletét bravúrral védte a hazai kapus, majd a 80. percben az emberhátrányban játszó szegediek egy szabadrúgásból eldöntötték a meccset. A sorfalon megpattanó labdára nem érhetett oda Ivicevic.

A közvetlen riválisok közül a Dunaújváros ismét nyert, így a Taksony került hozzánk “közelebb”, míg a Vác – Hódmezővásárhely mérkőzés elmaradt, pedig ránk nézve nagy tétje van annak a találkozónak. Egy hét múlva a kiesés ellen küzdő Rákosmentét fogadjuk.

Szegedi VSE – Körösladányi MSK 2 – 0 (1 – 0)
Gólszerzők: Szabó Á. (öngól) a 7. és Oláh L. a 80. percben.
Sárga lapok: Knyihár D. a 32., Mácsai L. a 39. és Zelenyánszki L. (mindhárom Körösladány) az 57. percben.
Kiállítva: Kelemen V. (Szeged) a 70. percben.

zárt kapuk mögött

Szegedi VSE: Zsibrita G. – Kormányos K., Tóth I., Pócs D., Mészáros Z., Ondrejó T. (Bakó A. a 73′), Csanádi I. (Kelemen V. a 62′), Fülöp T. (Hatvani D. a 35′), Bodor Z. (Oláh L. a 73′), Zana D.

Vezetőedző: Paksi Péter

Körösladányi MSK: Ivicevic M. – Krajcsó K., Ruzsa Z., Szabó Á. (Pusztai A. a 46′), Knyihár D. (Papp Zs. a 46′), Rádai G. (Szabó V. a 74′), Kisari T., Zelenyánszki L., Mácsai L. (Vastag R. a 65′), Szántó M., Vincze D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Fodor Sándor: Gratulálok a hazai csapatnak!

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × három =