Körösladányi MSK

Csapatnyi hiányzó a Hódmezővásárhely ellen

A vírus sújtotta NBIII-as csapatunk számára folytatódik a bajnokság szerdán, hazai pályán fogadjuk a Hódmezővásárhely csapatát. A nagyon fontos mérkőzést viszont nem várhatjuk bizakodva.

 

Mivel a vírus nyolc játékosunkat is érintette, így csapatunk a szerdai találkozót szerette volna más időpontban lejátszani. A HFC ehhez nem járult hozzá, így egy csapatnyi játékos hiányában kell pályára lépnünk, ha egyáltalán ki tudunk állni. A tabellán időközben hátrébb csúsztunk, ennek oka, hogy közvetlen riválisaink jól szerepelnek, illetve két fordulóból “kimaradtunk” halasztás miatt. Tavasszal sajnos még nem szereztünk pontot, szerdán pedig igazi meglepetés lenne, ha a helyzetünk ellenére sikerülne meglepnünk a Csongrád-Csanád megyei csapatot.

Eltiltás miatt Pusztai A. és Vincze D. nem lesz, míg rajtuk kívül Burai D., Czirok J., Rádai G., Prasler, Szántó M., Krajcsó K., Vastag R. és Nagy B. sem lesz szerdán a pályán. A nehézségek ellenére szorítsunk a csapatnak és nincs más, mint előre. Hajrá Ladány!!!

2021. április 14., 16:30
Körösladányi MSK – Hódmezővásárhelyi FC

Ősszel: Hódmezővásárhely – Körösladány 0 – 2

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc + tizenhét =