Körösladányi MSK

Ennyi hiányzót nem bírt el csapatunk, de így is helytálltunk a HFC ellen

Ugyan alulmaradtunk a Hódmezővásárhely ellen, viszont annak tükrében, hogy az eredeti keretből csupán kilenc játékost tudtunk nevezni a mérkőzésre, a teljesítmény megsüvegelendő. A csapatot a Megye III-as második együttesből illetve az utánpótlásból töltötte fel az egyesület. A forduló után nyolc pontra kerültünk a bennmaradó helytől.

 

17. perc: Egy előrevágott labda került Tapiska elé, aki a hosszú alsóba lőtt. (0-1)

22. perc: Bal oldalról érkezett középre a labda, Bata fejesével pedig tovább nőtt a vendégek előnye. (0-2)

26. perc: Tapiska újra helyzetbe került, és lövése ismét utat talált magának a kapuba. (0-3)

60. perc: Eladott labda után Molnárt indították a társak, aki kapussal szemben nem hibázta el a lehetőségét. (0-4)

90. perc: Az utolsó percben Kemény is betalált, miután teljesen üresen lőhetett a kapunkra. (0-5)

Ivicevic bravúrral kezdődött a találkozó, majd Ruzsa lövése csak kicsivel kerülte el a vendégek kapuját. A 17. percben aztán megtörte a jeget a Hódmezővásárhely, és egy szűk tíz perces rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy háromgólos előnyre tegyenek szert. A 36. percben szépíthettünk volna, ám Mácsai remek passza után Németh ziccerben a kapusba lőtt. A fordulást követően is közel jártunk a szépítéshez, de ma újfent nem akart összejönni a gól: Mácsai-Németh-Kisari játszott össze, utóbbi kapura lőtt, a kapus alatt túl is jutott a labda, de a gólvonalon megállt a lelassuló pöttyös. Ezután egy védelmi hibát kihasználva tovább növelte előnyét a HFC, amire Kisari lövéssel “reagált”, bravúrral védett Weszelovszky. A 90. percben Kemény állította be a végeredményt.

A látottak alapján tisztesen helytállt csapatunk, viszont ha a mai mérkőzésen teljes kerettel tudtunk volna pályára lépni, másképp is alakulhatott volna az eredmény, ezt viszont már soha sem fogjuk megtudni, hogy mi lett volna ha… Hátrányunk nyolc pont az utolsó bennmaradó helytől, két mérkőzéses hátrányban. Vasárnap a Szekszárd ellen folytatjuk a küzdelmeket.

Körösladányi MSK – Hódmezővásárhelyi FC 0 – 5 (0 – 3)
Gólszerzők: Tapiska G. a 17., a 26., Bata K. a 22., Molnár Á. a 60. és Kemény O. a 90. percben.
Jók: Ruzsa Z., Zelenyánszki L., Knyihár D.

zárt kapuk mögött

Körösladányi MSK: Ivicevic M. – Ruzsa Z., Szabó V., Knyihár D., Kisari T., Zelenyánszki L. (Egeresi L. a 74′), Mácsai L. (Keresztesi K. a 63′), Németh Á., Gyomai Á., Hajdú N. (Lipcsei I. az 58′), Talpalló Á.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Hódmezővásárhelyi FC: Weszelovszky G. – Zahorán B., Huszár G., Váradi Á., Bata K., Molnár Á. (Kemény O. a 75′), Orosz M. (Rau G. a 64′), Katona Gy. (Gyüre L. a 46′), Forró A., Tapiska G. (Orovecz Á. a 73′), Bojtos T. (Győrfi D. a 64′)

Vezetőedző: Kandó Róbert

Fodor Sándor: A mai napon megjelent és pályára lépő játékosainknak köszönöm a tisztességes helytállást. A hiányzó tizenegy játékosunknak mielőbbi gyógyulást kívánunk

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 + tizenkilenc =