Körösladányi MSK

Dabasra utazik csapatunk szerdán

Az NBIII-as bajnokság 32. fordulójában csapatunk Dabasra látogat, ahol a 9. helyen álló Dabas-Gyón FC csapata fogad minket. Ősszel szoros csatában egy góllal maradtunk alul aktuális ellenfelünkkel szemben.

 

Ismét hétközi fordulót játszik csapatunk a harmadik vonalban. Soron következő ellenfelünk középcsapatnak számít ebben a csoportban, ősszel minimális különbség volt a felek között, ami lehetett volna fordítva is. A Dabas-Gyón jól kezdte a tavaszt, mondhatni három kötelező jellegű sikerrel (a Dunaújvárost a Szegedet és a Rákosmentét győzték le), majd ezután meglepetésre minimális különbségekkel, de alulmaradtak a Hódmezővásárhely, a Szekszárd és a Vác ellen is. A csapat hullámzó teljesítményt nyújt, az eredményeikből is látszik, hogy igazából képesek meglepetés eredményekre pozitív és negatív irányba is. Múlt hétvégén éppen a Kecskemét dolgát nehezítették meg.

Csapatunk vasárnap már közel az őszi formáját mutatta, és abszolút győzelmi esélyünk is volt az ESMTK ellen. Ha szerdán még erre egy lapáttal rá tudnánk tenni, akkor a Dabas-Gyón ellen ismét szoros mérkőzést játszhatnánk és akár az első tavaszi győzelem is meglehetne. Hajrá Ladány!!!

2021. április 28., 17:00
Dabas-Gyón FC – Körösladányi MSK

Ősszel: Körösladány – Dabas-Gyón 0 – 1

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 3 =