Körösladányi MSK

Nem sikerült Pakson nyerni, így biztosan búcsúzunk az NBIII-tól

Vasárnap délelőtt Pakson lépett pályára csapatunk, ahol ugyan megvolt az esélyünk a három pont megszerzésére, de a mérkőzés fordulópontjaiból rosszul jöttünk ki. Egy-egy állásnál büntetőt is hibáztunk, ez pedig Pakson nem fért bele. Az utolsó forduló így már tét nélküli lesz számunkra.

 

32. perc: Czirok ugratta ki Burait a védők között, aki betört a tizenhatoson belülre, majd kilőtte a hosszú sarkot. (0-1)

41. perc: Gyurkits átlövéssel próbálkozott, nem is rosszul, hiszen a labda utat tört magának a kapuba. (1-1)

47. perc: Kisarit buktatták a tizenhatoson belül, büntetőt kapott csapatunk. A pontrúgást Burai a felső lécre lőtte.

76. perc: Ismét egy átlövésből szerzett gólt a Paks, egy ilyen lövés vágódott le a védőkről, éppen Sajbán elé, aki a kapunkba lőtt. (2-1)

89. perc: Büntetőt kapott a Paks is, miután kinyílt csapatunk. Szendrei magabiztosan értékesítette a lehetőséget. (3-1)

A paksiak több NBI-ben is játszó futballistával várták csapatunkat ezen a mérkőzésen. Az első félidőben inkább ők irányították a játékot, csapatunk a védekezésre koncentrált és kontrákra építettünk. A 32. percben egy kontra végén Czirok passzából Burai lépett ki, és szerezte meg csapatunknak a vezetést. A gól megfogta a hazai csapatot, így előttünk két ziccer is adódott a vezetést követően, de sem Kisari, sem Krajcsó nem tudta góllal befejezni a támadást, ellenben a 41. percben Gyurkits átlövése egálra hozta a meccset.

A 47. percben ismét komoly lehetőséget kaptunk, ám a büntetőt nem sikerült gólra váltanunk. Ezután hosszú ideig a mezőnyben folyt a játék, igazi akció egyik oldalon sem alakult ki. A 76. minutumban egy átlövés került Sajbán elé, aki élt a lehetőséggel és megszerezte a paksiaknak a vezetést. A hajrára így teljesen kinyílt csapatunk, aminek eredményeképpen Gyomai csak szabálytalanság árán tudta megállítani a paksi támadót, ezért pedig a vendéglátók is tizenegyest kaptak, amit Szendrei értékesített.

A paksi mérkőzésen tehát csapatunknak is megvolt az esélye a győzelemre, de a mai napon nem sikerült a lehetőségeinkkel megfelelő százalékban élnünk. Sajnos ez a vereség azt jelenti, hogy az utolsó fordulóban már matematikai esélyünk sincs a bennmaradásra, pedig ennek a csapatnak lenne helye az NBIII-as bajnokságban.

Paksi FC II. – Körösladányi MSK 3 – 1 (1 – 1)
Gólszerzők: Gyurkits G. a 41., Sajbán M. a 76., Szendrei Á. (11-esből) a 89. ill. Burai D. a 32. percben.
Sárga lap: Szabó Á. (Körösladány) az 53. percben.
Jók: Budai I., Sajbán M. ill. Ruzsa Z., Zelenyánszki L., Szabó Á., Pusztai A., Czirok J., Burai D.

100 néző

Paksi FC II.: Kovács F. – Szabó Á., Tamás O., Vas G., Szendrei Á. (Grajzel D. a 91′), Sajbán M., Szabó B. (Süvöltös A. a 79′), Debreceni Á., Gyurkits G. (Kovács L. a 72′), Görög G. (Delea Zs. a 91′), Budai I.

Vezetőedző: Kindl István

Körösladányi MSK: Ivicevic M. – Krajcsó K., Ruzsa Z., Szabó V. (Rádai G. a 73′), Szabó Á., Kisari T. (Németh Á. a 67′), Zelenyánszki L., Czirok J., Mácsai L. (Gyomai Á. a 82′), Burai D., Pusztai A.

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Nehéz mérkőzésre számítottunk, mert tudtuk, hogy erős Pakssal küzdünk meg. A meccsnek voltak fordulópontjai, amikből most nem mi jöttünk ki jól. Tisztában voltunk a meccs súlyával és hogy mit vállaltunk, ettől függetlenül azt gondolom, a közösen eltöltött eddigi idő bizonyította, hogy ennek a csapatnak és klubnak az NBIII-ban lenne a helye, a mai eredménytől függetlenül.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × öt =