Körösladányi MSK

Az Újpest jobban élt a lehetőségeivel

Az NBIII-as bajnokság utolsó fordulójában hazai pályán fogadtuk az Újpest tartalékcsapatát, akik ellen vereséget szenvedtünk. A tét nélküli találkozón nem volt elég “éles” csapatunk, a vendégek jobban használták ki a lehetőségeiket.

 

20. perc: A semmiből jött az újpesti vezetés, egy kapu előtt keresztbe ellőtt labdát Lefler a hosszún érkezve a kapunkba továbbított. (0-1)

40. perc: Szabadrúgásból Hegedűs volt eredményes. (0-2)

48. perc: Krajcsó és Burai összjáték után Burai került ziccerbe, aki nem is hibázta el a lövést. (1-2)

69. perc: Nagy Zs. került helyzetbe egy bedobást követően, a játékos Nagy kapuson is átjátszotta a pöttyöst. (1-3)

71. perc: Kenyeres lövösét még hárította Nagy kapus, ám a kipattanóra Török érkezett, akinek már nem volt nehéz dolga. (1-4)

76. perc: Eckl szabálytalankodott a tizenhatoson belül, amiért második sárga lappal kiállította a játékvezető. A büntetőt Szántó nem tudta értékesíteni.

Már a második percben megvolt a lehetőségünk a vezetés megszerzésére, ám a Mácsai labdájából ziccerben kilépő Czirok lövését lábbal hárította a vendégek kapusa. A folytatásban nem forogtak veszélyben a kapuk, majd a 20. percben a semmiből megszerezte a vezetést az Újpest II. Egy keresztbe ellőtt labdára érkezett Lefler, aki nem is hibázott. A gól után is “csöndesen” teltek a percek, egészen a 40. minutumig, amikor Hegedűs szabadrúgásból tovább növelte a vendégek előnyét. A fordulás után aztán gyorsan jött a szépítés, Krajcsó és Burai összjátéka után utóbbi volt eredményes, majd maga Krajcsó is próbálkozott, de a lövését védte a kapus, ahogy Kenyeres lövését is Nagy. A 69. percben egy bedobás után újabb gólt szerzett az Újpest, majd két perc múlva egy kipattanó labdára csapott le Török és lőtt a kapunkba. Ekkor már eldőlni látszott a mérkőzés érdemi része, de még így is támadólag léptünk fel. Gyomai beadása Burainak ment volna, de támadónk elől mentettek a védők, majd Eckl szabálytalansága után emberelőnybe kerültünk és büntetőt kaptunk. A pontrúgást azonban kihagytuk, így nem módosult az állás, ahogy Hulicsár ziccerénél sem, amikor egy az egybe vihette Nagyra a labdát, de kapusunk bravúrral védett.

Csapatunk a 17. helyen fejezte be a bajnokságot, ezzel pedig kiestünk a Megyei I. osztályba. Ebben a csoportban egyetlen újonc sem maradt bent, kiesett a Majos, a Szeged, a Taksony és a Hódmezővásárhely is.

Körösladányi MSK – Újpesti FC II. 1 – 4 (0 – 2)
Gólszerzők: Burai D. a 48. ill. Lefler B. a 20., Hegedűs M. a 40., Nagy Zs. a 69. és Török L. a 71. percben.
Kiállítva: Eckl P. (Újpest II.) a 76. percben.
Jók: Pusztai A., Szabó Á., Burai D. ill. Kenyeres M., Németh M., Hulicsár M.

300 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Krajcsó K. (Talpalló Á. a 68′), Szabó V. (Rádai G. a 61′), Szabó Á., Zelenyánszki L. (Gyomai Á. a 68′), Czirok J., Németh Á., Szántó M., Mácsai L. (Knyihár D. a 82′), Burai D., Pusztai A.

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Újpesti FC II.: Németh M. – Eckl P., Hegedűs M. (Radosevic a 63′), Ferkel Á. (Török L. a 46′), Kálnoki-Kis Zs. (Nagy Zs. a 46′), Benyó I. (Bíró M. a 63′), Hulicsár M., Lefler B. (Kenyeres M. a 46′), Fehér Cs., Szűcs Á., Ajanah-Chinedu

Vezetőedző: Mundi Viktor

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Nekünk minden meccs nehéz volt eddig is, a mait a kialakult helyzet alakította így, emiatt nem voltunk elég élesek. Köszönjük a támogatást és mindenki részéről a jó hozzáállást.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 − három =