Körösladányi MSK

Megnyertük a megyei teremkupát

Vasárnap játszották a csoportjukból továbbjutott együttesek a döntőt az Oros-Ablak Békés Megyei Teremkupán. A döntőig két mérkőzést kellett megnyerni, játékosaink pedig a döntőbe vezető úton szoros mérkőzéseket játszottak, a döntőben viszont fölényesen nyertünk.

 

A negyeddöntőben a Jamina csapata ellen léptünk pályára, akik a mérkőzés első részében megszerezték a vezetést ellenünk, ám Wéber és Urbán góljával fordítottunk és továbbjutottunk ebből a körből. Az elődöntőben aztán a Mezőmegyer csapata várt ránk. Húsz perc játék után még egy-egy állt az eredményjelzőn, a hajrába érve pedig kettő-kettőre módosult az állás. Két és fél perc volt vissza, amikor a Mezőmegyer újra előnybe került, erre a gólra egy perc múlva válaszoltunk, majd húsz másodperccel a mérkőzés vége előtt belőttünk a győztes gólt is.

A döntőben az OMTK-ULE csapatát kaptuk, akik ellen magabiztos előnyt sikerült kialakítanunk, így ez a mérkőzés tartogatta a legkevesebb izgalmat szurkolóink számára. A végén tíz-öt arányban sikerült nyernünk.

Negyeddöntők:

Körösladány – Jamina 2 – 1
Gólszerzők: Wéber, Urbán ill. Pozsár

Mezőmegyer – Szarvas 6 – 5
Mezőberény – Nagyszénás 1 – 3
Csabacsűd – OMTK-ULE 2 – 4

Elődöntők:

Mezőmegyer – Körösladány 3 – 4
Gólszerzők: Balogh M. (2), Séllei ill. Wéber (2), Ruzsa Z. (2)

Nagyszénás – OMTK-ULE 2 – 7

3. helyért:

Mezőmegyer – Nagyszénás 1 – 2-nél félbeszakadt a 22. percben

Döntő:

Körösladány – OMTK-ULE 10 – 5
Gólszerzők: Farkas J. (3), Wéber (3), Ruzsa Z., Papp Zs., Cseke, Urbán ill. Péli (2), Miszlai (2), Gedó

Különdíjak: csapatunk adta a torna gólkirályát, Wéber L. személyében, míg csapatunk és a döntő legjobb játékosa címet Papp Zs. érdemelte ki.

Csapatunk összeállítása a tornán: Kapusi G., Farkas Zs., Papp Zs., Ruzsa Z., Urbán S., Csicsely J., Murvai D., Wéber L., Kisari T., Farkas J., Malkócs M., Bakk Á., Cseke T.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 5 =