Körösladányi MSK

Döntetlen a füzesgyarmati felkészülési mérkőzésen

Csapatunk első edzőmérkőzését játszotta szerda késő délután. Füzesgyarmaton léptünk pályára, a helyi NBIII-as klub ellen. A találkozó kettő-kettes döntetlennel zárult, ám mindkét fél a maga javára fordíthatta volna az eredményt, viszont a mai napon nem a végeredmény volt a legfontosabb.

 

Lendületesen kezdte csapatunk a mérkőzést a hideg ellenére is, Fildan kapusnak Czirok lövését kellett első ízben hárítania. A folytatásban aztán Malkócs jó meglátása után az üresen lévő Kisari került ziccerbe, aki nem is hibázott a kapussal szemben. A folytatásban változatos játékot produkáltak a csapatok, gól már nem született a szünetig.

A fordulás után kiegyenlített a hazai csapat, egy rövid hazaadást követően a támadó lecsapott az adódó lehetőségre, és mattolta kapusunkat. Ezután a vezetést is megszerezte a Füzesgyarmat, egy szabadrúgás után Raducu volt fejjel eredményes. A végeredmény azonban csak ezután alakult ki, Szántó M., Burai majd pedig Csicsely volt a labda útja egy formás támadás végén, utóbbi futballistánk pedig jó helyzetben nem hibázott, ezzel pedig beállította a kettő-kettes végeredményt.

Az első felkészülési mérkőzésen túl van a csapat, hétvégén folytatás a Törökszentmiklós ellen.

Füzesgyarmati SK – Körösladányi MSK 2 – 2 (0 – 1)
Gólszerzőink: Kisari T., Csicsely J.

Körösladányi MSK:

1. félidő: Farkas Zs. – Czirok J., Wéber L., Szántó M., Murvai D., Ruzsa Z., Vajda K., Papp Zs., Szabó M., Malkócs M., Kisari T.

2. félidő: Nagy B. – Szabó Á., Burai D., Almási M., Szántó M., Murvai D., Vajda K., Zelenyánszki L., Farkas J., Csicsely J., Urbán S.

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Első edzőmérkőzésünket játszottuk, melyen a lényeg az volt, hogy mindenki megkapja a terhelést. Abszolút egyenrangú ellenfelei voltunk a jó erőkből álló Füzesgyarmatnak, akik már sokadik felkészülési mérkőzésüket tudták le ezzel.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 + tizenöt =