Körösladányi MSK

A döntőbe Eleken át vezet az út

Első számú csapatunk a Békés Megyei Kupa elődöntőjében Elekre látogat, a helyi II/B. osztályú csapat vendége lesz.

Az Eleki USE útja az elődöntőig Csanádapácán (3:2), Sarkadkeresztúron (4:1), Pusztaföldváron (9:1) és Végegyházán (1:1) át vezetett ideáig.

Az Elek vezeti a II/B. osztályú bajnokságot, biztos feljutónak számít a II/A. bajnokságba, azaz a megye második vonalában.

Játékoskerete erős, több magasabb osztályt megjárt játékos alkotja, Barthalos Dávid személyében pedig a gólkirályi címre is esélyes játékosuk is van aki eddig 33 góllal terhelte meg az osztály csapatainak hálóját.

A második számú csapatunk az idényben már kétszer is találkozott velük, sajnos mind a két esetben vesztesen hagytuk el a pályát.

Együttesünk azonban folytatni kívánja az eddigi szezonban azt a siker szériát, amely eddig a bajnoki cím megnyerésében csúcsosodott ki, de másik kiemelt célunk volt a Magyar Kupában a fő táblára jutás, melyhez biztosan a döntőbe kell kerülnünk ebben a sorozatban.

Egy rangadón elért győzelemmel a tarsolyunkban érkezünk majd a mérkőzésre, amely a hazai csapat kérésének megfelelően egy nappal előbb kerül megrendezésre, így talán egy kicsit fáradtabban fogunk mozogni, de játékoskeretünk erőssége, mélysége alapján mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, és ezt szeretnénk megmutatni a pályán is!

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × egy =