Körösladányi MSK

Jó sorozatból érkezik az FC Hatvan

Az NB III. Keleti Csoportjának 17. fordulójában vasárnap, hazai pályán fogadjuk 13 órától a jelenleg a tabella 10. helyén álló FC Hatvan csapatát.

Ellenfelünk a megyei bajnokságot megnyerve szintén újoncként szerepel a csoportban, bár előtte hosszú évekig stabil NB III-as csapat volt, sőt a 90-es évek elején még az NB I-ért játszott osztályozót, tehát a nagy múltú egyesületet fogadhatunk.

A vendégek bemutatását az edzői stábbal kezdjük, a vezetőedző nevét itt Békés megyében jól ismerik, hiszen Zoran Szpisljak vezetésével jutott fel utoljára az NB I-be a Békéscsabai Előre. Az ő neve, szakmai munkája garantálja azt, hogy egy sokat futó, harcos, de játszani akaró csapat érkezik hozzánk.

A bajnokságot nem kezdték túl jól, az Egere elleni győzelmet követően sorra érkeztek a vereségek, de ezt tekintsük annak, hogy a csapatnak fel kellett venni a magasabb osztályú bajnokság ritmusát. Aztán a bajnokság 9. fordulójában idegenben legyőzték a DVSC II. csapatát és ott elkezdődött a csapat érdemi szereplése, hiszen sorra jöttek a győzelmek, ezt a szép sorozatot a BKV Előre elleni idegenbeli vereség törte meg, az az elöző fordulóban már győzni tudtak a Jászberény ellen 2:1 arányban.

A játékoskeret nagy része helyi nevelés, de találunk a keretben néhány magasabb osztályt is megjárt labdarúgót is, ilyen például a kapusuk Cellár Jaroslav aki Győrben az első osztályban is megmutathatta magát, de a hatani származású, DVSC nevelés Sármány Kristóf is bemutatkozhatott a másod osztályban.

Csapatunk utolsó mérkőzésén Kisvárdán szerzett pontot, hazai pályán még veretlenek vagyunk, és mindent megteszünk azért, hogy ez a sorozat folytatódjon.

A szakmai stáb nem számolhat a tartósan sérült Wéber, Kisari, Urbán trióra, eltiltás miatt hiányozni fog Pusztai András, de Czirok József eltiltása lejárt, így rá már számíthatunk.

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét + 16 =