Körösladányi MSK

Az első megyei rangadó következik Békéscsabán

Csapatunk az NB III. Keleti Csoportjának 18. fordulójában a tabella utolsó helyén 9 ponttal álló Békéscsabai Előre II. csapatához látogat. A szombaton 11 órától kezdődő mérkőzés a Kórház utcai Stadionba kerül megrendezésre.

A helyezések alapján fix 2-es lenne a mérkőzés, hiszen a pontok számában 21, a helyezésekben pedig 15 a differencia a két csapat között a javunkra, azonban nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy a válogatott szünet miatt nem lesz forduló a másod osztályban, így valószínűleg más összetételű csapattal találkozunk, mint aki például a Jászberény ellen pályára lépett.

Ellenfelünk eddig két győzelmet aratott a Hatvan csapatát 3:0 míg a DVSC II. csapatát 5:1 arányban győzték le, három döntetlenüket a Tiszafüred, BKV Előre és a Jászberény ellen érték el, gólarányuk 27-51. A lőtt gólok számát tekintve kifejezetten jó a teljesítményük, de a kapott gólok tekintetében viszont kifejezetten rossz. A csapat házi gólkirályai hárman is vannak, Bónus Marcell, Oláh Ákos és Pap Szabolcs is 5-5 gólt szerzett, de ne felejtkezzünk meg a korábban nálunk is szereplő Ilyés Tamásról sem aki 4 gólt szerzett eddig ebben az osztályban, de ehhez a másod osztályban is hozzá tett egyet.

Csapatunk a héten a szokottól eltérően edz, mivel a mérkőzés szombaton kerül megrendezésre, sajnos nem számíthatunk továbbra sem a tartósan sérült Wéber, Kisari, Urbán trióra, de jó hír az, hogy Pusztai letöltötte a sárga lapos eltiltását, így újra csatasorba állhat. Néhány játékosunk kisebb, nagyobb sérüléssel bajlódik, így bizonytalan Talpalló Ákos játéka is, így elmaradhat a testvérével, a Békéscsabán szereplő Norberttel ellenfélként történő találkozásuk.

Mi jó formában érkezünk a mérkőzésre, 5 mérkőzés óta veretlenek vagyunk, de ellenfelünknek létfontosságú pontokat kellene most gyűjtenie, hogy legyen reális esélyük a bent maradásra, így nagy küzdelemre számíthatunk a mérkőzésen. és reméljük Ladányi győzelemre!

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × kettő =