Körösladányi MSK

Volt itt minden…

Csapatunk felkészülési mérkőzésen Gyulán a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. csapatának a vendége volt, zárt kapus mérkőzésen.

A hazai csapat kérte azt, hogy mérkőzésen ne legyenek nézők, így a nézők nem láthatták, hogy csapatunk a Selmeczi-Tóth – Palik, Wéber, Raducu, Krajcsó – Zelenyánszki, Rajsli – Sztankó, Szabó L., Malkócs – Csicsely felállásban fut ki a pályára.

Az első félidő jól kezdődött, csapatunk jól állt bele a mérkőzésbe, sajnos nem tudtuk kihasználni az ellenfél védelmének megingásait, pedig két alkalommal is a gólvonalról szabadítottak fel.

Némileg váratlanul a 40. percben megszerezték a vezetést a hazaiak, Wéber maradt le egy fél ütemmel a kilépő csatárról, így eltalálta a lábát a megítélt büntetőt pedig Maronyai higgadtan értékesítette. (1:0)

A szüneten pályára lépett csapatunkban Papp, Kisari, Czirok, Szilágyi, Talpalló Á., Talpalló N.

A második félidő nem indult jól a számunkra, most Malkócs maradt le egy ütemmel a büntetőterületen belül, a jogos büntetőt pedig Bakos értékesítette. (2:0)

A folytatás viszont jobban alakult ezúttal mi kaptunk büntetőt, amit Czirok értékesített. (2:1)

Mezőfölényben játszottunk, többet birtokoltuk a labdát, ám ekkor kitört egy vihar, ami miatt legalább 20 percig állt a játék, mivel özönvíz szerű esőben nem lehetett játszani, mivel még erős szél is társult hozzá.

A vihar után a hazaiak szereztek egy akciógólt is, ekkor Lippai lépett ki és lőtte el a kapus mellett a labdát. (3:1)

A 84. percben szabadrúgáshoz jutottunk a hazai kaputól úgy 24 méterre, a labda mögé Talpalló Norbert állt, a léc alá tartó lövést a hazai kapus csak kiütni tudta, a labda Papp elé került aki közvetlen közelről a léc alá vágta. (3:2)

A mérkőzésen minden volt, 5 gól, 3 büntető, vihar…sajnos a második szegedi csapattól is vereséget szenvedtünk, de ezért majd a bajnokságban vissza tudunk vágni!

Ekker Attila: – A játékosaink igyekeztek bizonyítani, senkire nem lehet egy rossz szavunk sem. Az első félidőt domináltuk, szünet után viszont egy lüktető, rohanó játékká alakult át a meccs. Az eredmény mindig fontos, ebből most nem mi jöttünk ki jól, de azon dolgozunk, hogy éles helyzetben ez megforduljon.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 4 =