Körösladányi MSK

Vereség felkészülési mérkőzésen a Kecskeméttől

Körösladány MSK–Kecskeméti TE II. 2–3 (1–1)
Felkészülési mérkőzés, Körösladány.
Körösladány: Harman – Krajcsó, Wéber, Raducu, Sztankó – Zelenyánszki, Talpalló N. – Papp Zs., Rajsli, Czirok – Kisari. Játszott még: Csicsely, Szilágyi, Malkócs, Szabó L., Szántó, Talpalló Á. Vezetőedző: Ekker Attila.
Kecskemét II.: Cseh – Hatvani, Molnár M., Sallai, Jászai-Deák – Szamosi – Tóth L., Kovács P., Goretich G., Gondi – Horváth M. Játszott még: Ásós, Miskolci, Ladányi, Balis, Tokody, Kárpáti. Vezetőedző: Virágh Ferenc.
Gólszerző: Kisari (22.), Czirok (48.), ill. Tóth L. (20.), Kárpáti (70.), Balis (87.).

Az első félidőben a küzdelem dominált, mindkét csapat játékosai bátran beleálltak a párharcokba. A játékrész derekán gyors egymást követően születtek a gólok. Előbb egy szöglet utáni kavarodásnál visszatett labdát Tóth L. lőtt a tizenhatos tájékáról pontosan Harman kapujába. (0:1) Majd két perccel később Kisari csapott le egy rövidre sikerült passzra, aztán szépen kilőtte a sarkot.
A második játékrészben Czirok villant egyet, a jó indítással futott el a job szélen, majd észre vett, hogy a vendégek kapusa rosszul helyezkedik, és 30 méterről úgy talált be, hogy a hálóőr nem tudott hozzáérni a labdához.

A tempó csökkent ekkora a vendégek viszont kihasználták két védelmi hibánkat és fordítani tudtak Kárpáti és Balis góljaival.

Sajnos a sérülések miatt több játékosunk hiányzott, így nem tudtuk az optimális csapatot a pályára küldeni, de jövő héten amikor célegyenesbe fordul a felkészülés, reméljük ez is összeáll!


Ekker Attila: – Nehezen lendültünk játékba, sokszor voltunk félúton, de miután rendeztük sorainkat, egy minőségi ki-ki mérkőzés alakult ki, amely jól szolgálta ki a felkészülést. A keret minden egészséges tagja játéklehetőséget kapott.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 5 =