Körösladányi MSK

A Pénzügyőr SE érkezik szerdán

A

Az NB III. Dél-Keleti Csoportjának 5. fordulójában hazai pályán fogadjuk szerdán 17:30 órától az osztály egyik stabil csapatát a tabella 6. helyén álló Pénzügyőr SE csapatát.

Vendégeinkkel az előző szezonban már kétszer mérkőztünk meg, idegenben 2:2 arányú döntetlent játszottunk, míg tavasszal itthon 2:0 arányban sikerült győznünk egy nagyon nehéz mérkőzésen, Farkas János és Czirok József góljaival.

A fordulóra előre tekintve, sajnos most sem tudunk teljes kerettel kiállni, a tartósan sérült Ruzsa, Selmeczi-Tóth és Csicsely sem bevethető, sőt a kupa mérkőzésen Wéber is súlyos sérülést szenvedett. Talpalló Norbert pedig még eltiltását tölti.

Jó hír viszont, hogy Papp Zsolt eltiltása lejárt és remek formában játszott a kupa mérkőzésen.

Ellenfelünk jó formában érkezik erre a mérkőzésre hiszen a Szeged GA II. csapatát győzték le 3:1 arányban hazai pályán.

Esetükben az osztályban meghatározó csapatáról beszélhetünk, hiszen stabilan teljesítenek, nagyon jól játszottak a csoport abszolút favoritjának számító Békéscsaba ellen, ott csak a hosszabbításban kapott góllal kaptak ki.

Játékoskeretük kifejezetten erős, képzett fiatal és rutinos játékosok jól összerakott elegye. A tavalyi keretből ismerős lehet a Honvéd nevelés, korábban az NB II-es Balmazújvárosban is megforduló Bíró Ákos, aki az elmúlt szezont 18 góllal zárta, míg jelenleg már 2 gólnál tart.

Csapatunknak is egy nagyon jól sikerül bajnoki mérkőzés van a háta mögött, az előző fordulóban Cegléden sikerült nagy arányú győzelmet aratnunk, 7:2 arányban, a hétvégén pedig a MOL Magyar Kupában a Kecskeméti LC csapatát sikerült búcsúztatnunk 8:0 arányban, tehát a támadójáték ezen a két mérkőzésen rendben volt. Viszont most egy sokkal szervezettebb, rutinosabb csapattal kell megküzdenünk, harcos, kemény mérkőzés vár ránk, de minden pontra szükségünk van, hogy a szeptemberi nehéz sorozatba jól érkezünk meg.

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét + 12 =