Körösladányi MSK

Küzdelmes mérkőzésen sikerült győzni

Csapatunk az NB III. Dél-Keleti Csoport 5. fordulójában a Pénzügyőr SE csapatát fogadta a hétközi fordulóban.

A mérkőzés első félidejében eldönthettük volna a mérkőzést, ha a játékvezető megadja azt a két büntetőt, amelyek jártak volna csapatunknak.

Az első egy kezezésért járt volna, a második pedig egy lökésért amelyet Czirok ellen követtek el.

Ennek ellenére a 20. percben a mezőfölényünk góllá ért, Pusztai egy bedobás után megelőzte a védőjét és szép gólt lőtt a kapu jobb oldalába.

A mérkőzés az első félidő hosszabbításában pörgött fel, amikor is a játékvezető egy kialakult játékszituációt rosszul ítélt meg, az asszisztense pedig nem segített neki megoldani a feladatot, így Czirok azonnali piros lappal jutott a kiállítás sorsára, majd a hevesen reklamáló Futaki Krisztián asszisztens edző is erre a sorsra jutott, az ő esetében a két sárgával történt a kiállítás.

A véleményünk szerint az ellenféltől is legalább ki kellett volna állítani Tóth Kristófot törlesztésért, vagy maximum egy-egy sárga lappal le lehetet volna zárni ezt a szituációt, mert a mérkőzésben addig nem volt benne a második félidőben kiosztott 8 sárga lap.

A második félidőben csapatunk tudatosan visszaállt, és kontrákra rendezkedtünk be, a vendégek pedig nem tudtak élni az emberelőnyükkel, gyakorlatilag nem volt egy veszélyes helyzetük sem.

Csapatunknak sikerült megőrizni a vezetést és itthon tartani a megérdemelt 3 pontot.

A mérkőzésről videoösszefoglaló is készült a Sportklub jóvoltából:

https://sportklub.net/videok/videon-ahogy-emberelonyben-sem-tudott-pontot-szerezni-a-penzugyor/

Körösladány MSK–Pénzügyőr SE 1–0 (1–0)

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Körösladány, 270 néző. Vezette: Dobai János (Juhász Szabolcs Olivér, Szabó Richárd).

Körösladány: Kertész – Papp Zs., Raducu, Wéber, Bakk – Zelenyánszki, Pusztai – Czirok, Rajsli (Sztankó, 57.), Malkócs – Jánovszki (Szabó L., 65.). Vezetőedző: Ekker Attila.

Pénzügyőr: Puskás – Tóth D. (Bartos, 87.), Balázs, Stoiacovici, Labát (Bene, 46.) – Kiss D. (Kövér, 81.), Megyeri (Biró, 61.) – Tóth K., Simon, Gajda (Varga Ö., 61.) – Farkas B. Vezetőedző: Seres Zsolt.

Gólszerző: Pusztai (21.). Kiállítva: Czirok (45+2.).

Jó: Pusztai, Zelenyánszki, Raducu, Wéber, Papp Zs., Malkócs, Kertész, ill. Puskás, Balázs, Bakk.

Ekker Attila: – Érthetetlenül állok a kiállítás előtt, ami közvetlen előttem és az asszisztens előtt történt. A szünetben tisztáztuk, hogy elvonatkoztatjuk magunk az addig történtektől és próbálunk csak a feladatunkra koncentrálni. Természetesen mi sem végezzük a dolgunkat hibátlanul, a fiúk viszont ezt a második félidőben megtették, ennek köszönhetjük a körülményeket figyelembe véve értékes három pontot. Köszönjük a nézőink türelmét és biztatását.

Az 5. forduló további eredményei: Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–Monori SE 1–1, BKV Előre–Martfűi LSE 0–2, FC Dabas–Bp. Honvéd II.0–4, Vasas FC II.–Ceglédi VSE 2–1, Szolnoki MÁV FC–Hódmezővásárhelyi FC 1–3.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 − 9 =