Körösladányi MSK

Az NB III. Dél-Keleti Csoportjának 6. fordulójában a jelenleg a tabella 14. helyén (kieső) álló Monor SE vendégei leszünk.

A következő állomás tehát Monor, akik az elmúlt idényben 13 győzelem, 6 döntetlen, 15 vereség, valamint 45 bajnoki pont birtokában a harmadosztály Közép csoportjának 10. pozíciójában végeztek. A nyáron jelentősen átalakították a keretet, hiszen Kurucsai Milánt Halgas István váltotta a vezetőedzői pozícióban, kapusedzőnek Bíró Szabolcsot nevezeték ki, de a vezetésbe is érkezett új ember Horváth Zoltán személyében új klubigazgatót is kineveztek. Ezzel párhuzamosan jelentősebb játékosmozgás is megfigyelhető volt házuk táján.

Távoztak: Erhardt Dominik, Antman Joshua, Bagó Patrik, Papp Richárd és Urbin Márk. 

Érkeztek: Majzik Adrián (Dabas), Nyul Krisztián (Iváncsa), Szin Ferenc (Csíkszereda), Horváth László Dávid (Vecsés), Urbán Péter (III. ker. TVE), Kávai Dominik (Rákosmente), Erdélyi Botond (Szentlőrinc), Rajnai György (UTE).

A jelentős játékos mozgás egyenlőre nem járt azonnali eredménnyel, hiszen szinkronhoz úgy látszik még időre van szükségük, hiszen öt forduló után egyelőre győzelem nélkül, két döntetlen, valamint három vereség birtokában a biztos kiesést jelentő 14. helyen állnak.

De mint a Békéscsaba elleni nálunk megrendezett mérkőzésen láttuk, az eredmények megtévesztőek, hiszen játékban, párharcokban felvették a versenyt a csoport abszolút favoritjával, néhány alkalommal, különösen távolról megdolgoztatták Krnács kapust. Ha összeszoknak, megtalálják a saját stílusokat, akkor meg lesz ennek az eredménye.

Bízunk benne, hogy nem az elkövetkezendő hétvégén táltosodnak meg, hiszen csapatunk mindenképpen folytatni szeretné a jó szériáját, ennek érdekében mindent megfogunk tenni, a nehézségeink ellenére is!

Sérültjeink állapota nem változott, továbbra sem számíthat Ekker Attila vezetőedző Ruzsa, Selmeczi-Tóth játékára. Csicsely már a keretben lesz azonban és meggyógyuló Kisari is, illetve Talpalló Ákos is várhatóan felépül addigra. Az eltiltását töltő Talpalló Norbert biztosan kihagyja a mérkőzést és ezen cikk megírásakor még nem tudjuk a szerdai fordulóban kiállított Czirok büntetését sem.

A 2020/2021. szezonban a Közép Csoportban már megmérkőztünk velük, erről kellemes emlékeket őrzünk, hiszen Monoron 0-0 arányú döntetlent értünk el, majd hazai pályán Szántó Mihály Sándor góljával 1:0 arányban győzni tudtunk.

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − három =