Körösladányi MSK

Pontokat hagytunk Vásárhelyen

Az NB. III. Dél_keleti Csoport tavaszi rajtján a tabellán 4. helyen álló Hódmezővásárhelyi FC vendégei voltunk.

A mérkőzés első része kiegyelített játékot hozott, ami mellé rengeteg hiba párosult, egyik csapat sem okozott meglepetést a másiknak.

Aztán a 23. percben kihasználtuk a magassági fölényünket egy szöglet utáni kavarodásban Malkócs Marcell vette be fejjel a vásárhelyi kaput. (0:1)

Átalakult a játék képe, a hazaiak igyekeztek egyenlíteni, mi pedig ezt kihasználva gyors kontrákból növelni az előnyünket.

A taktikánk jól működött, ennek lett az eredménye egy büntető. Czirokkal szemben szabálytalankodtak a büntető területen belül, a közelben álló játékvezető habozás nélkül a büntetőpontra mutatott.

A labda mögé Wéber állt, aki sajnos kihagyta a büntetőt, de fogalmazhatunk úgy is, hogy Deczki védett nagyot, így maradt szünetre az egy gólos vezetésünk.

A második félidőben a hazaiak próbáltak egyenlíteni, kevés sikerrel, mi viszont sorra hagytuk ki a lehetőségeinket. Ez sajnos a 70. percben megbosszulta magát, amikor Malkócs kezére pattant földről a labda, a játékvezető itt is habozás nélkül mutatott a büntető pontra.

Mi kihagytuk, a hazaiaknál viszont Gréczi értékesítette a büntetőt. (1:1)

A mérkőzés lezárásáshoz több alkalommal is közel jártunk, de eredménytelenül próbálkoztunk, a hazaiaknak a 87. percben volt az egyetlen meccslabdájuk, de itt Kertész némi szerencsével hárítani tudott.

A mérkőzésen elértük az alapvető célunkat, hogy ne csökkenjen a két csapat közötti távolság, de a látottak alapján mind a három pontot elhozhattuk volna Hódmezővásárhelyről.

Hódmezővásárhelyi FC–Körösladány MSK 1–1(0–1)

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Hódmezővásárhely, 300 néző. Vezette: Fehérvári Patrik (Juhász László, Harsányi Martin).

Hódmezővásárhely: Deczki – Guth, Hunya (Molnár B., 28.), Zana, Zámbori – Dóra, Borbás M. (Mahler, 46.) – Sipos (Török, 46.), Rabecz V. (Orosz, 65.) – Gréczi, Tóth P. (Pleszkán, 65.). Vezetőedző: Antal Krisztián.
Körösladány: Kertész – Sztankó (Rajsli, 68.), Raducu, Wéber, Bakk – Czirok, Zelenyánszki – Geiger, Farkas J. (Ruzsa, 68.), Talpalló N. – Malkócs. Vezetőedző: Ekker Attila.
Gólszerző: Gréczi (70. – 11-esből), ill. Malkócs (23.).

Jó: Deczki, Gréczi, Zámbori, ill. Raducu, Zelenyánszki, Czirok, Talpalló N.

Ekker Attila: – Nagyjából azt kaptuk, amire számítottunk és amire készültünk. Nehezen lendültünk játékba az elején, a gól azonban jót tett nekünk és a játéknak is. Minimális célunk az volt, hogy távol tartsuk magunktól a Vásárhelyet, ezt teljesítettük. Kitűnő játékvezetéssel párosult a jó iramú mérkőzés.

Antal Krisztián: Próbáltuk a saját játékunkat játszani, ennek köszönhetően az első félidő elején meg is voltak a lehetőségeink a gólszerzésre, de nem éltünk velük. Készültünk arra, hogy a Körösladány erős pontrúgásokból, mégis ilyen szituációból találtak be. A jövőben jobban kell kontrollálnunk a rossz periódusokat meccseken belül. Sajnáljuk, hogy nem sikerült győzelemmel megörvendeztetni a szurkolóinkat. Hunya Krisztiánnak jobbulást kívánunk!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 + kettő =