Körösladányi MSK

A Ceglédi VSE csapata érkezik

Az NB III. Dél-Keleti Csoportjnak 19. fordulójában vasárnap 14 órai kezdéssel a Ceglédi VSE csapatát fogadjuk.

Az ősszel idegenben 7:2 arányú történelmi győzelmet arattunk, hiszen egy mérkőzésen még az NB III-ban nem szereztünk 7 gólt egy mérkőzésen.

A kék-sárga alakulat nem áll jól a bajnokságban, jelenleg a történetükhöz és az egyesületnél meglévő infrastruktúrához méltatlanul szerepelnek, hiszen a 18. fordulóban megszerzett 9 pontjukkal a tabella utolsó helyét foglalják el. A mezőnyben a legkevesebb gólt (17) szerezték és a legtöbbet kapták (50) . A tavaszi első mérkőzésen a tabellán eggyel előttük álló Szeged GA II. csapatától hazai pályán szenvedtek 4:0 arányú vereséget.

Az őszi teljesítmény után teljes keretátalakításba kezdtek, hiszen érkezett: Légrádi Máté (Cigánd), Szalai Szilárd (Kecskemét II.), Csóri László (METON FC-Dabas), Szécsi Dávid (Nagykáta-Ulviczky Kft.), Hold Marcell (Szent István), Ledacs-Kiss Bence (Szolnok), Elek Ádám (Tiszafüred), míg távozott: Schmidtka Balázs (Ausztria), Juhász Bálint (Bicske), Csontos Krisztián, Markó Ádám, Papp György (valamennyien Monor), Zima Ádám (Puskás Akadémia II.), Petrezselyem Tamás (Rákospalotai EAC), Bodor Zoltán (KTE II.). Mindez azt is jelenti, hogy téli érkezőkkel még nem teljesen állt össze a csapat, van még mit javítania a szakmai stábnak. A mérlegük eddig a lejátszott 18 fordulóban 2 győzelem, 3 döntetlen, 13 vereség.

A ceglédiek számára fontos a körösladányi vendégjáték, hiszen minden megszerzett pontnak óriási jelentősége van a kiesés elleni harcban!

Színes lap miatt ezúttal nem lesz eltiltottunk, sőt szinte teljes kerettel tudunk kiállni. Ez vonatkozik a vendégekre is.

Gólok tekintetében nem tudjuk tavasszal kire érdemes figyelni, hiszen a csapat gólszerzői közül csak Oldal Tibor és Ledacs-Kis Balázs maradt a klubnál, ők ősszel összesen 4 gól szereztek.

Összeségében erre a mérkőzésre mondaná azt mindenki, hogy fix egyes, de sokszor ezek a mérkőzések a legnehezebbek, hiszen ellenfelünk nem fogja keresni a támadás lehetőségét, csak a védekezéssel fog törődni, esetleg kontrázni próbál, azt pedig a mai futballban mindenki tud, ha fegyelmezetten és szervezeten játszik.

A Körösladányi MSK – Meton-FC Dabas SE mérkőzés játékvezetőjeként Kakuk Szabolcsot, segítőiként Molnár Alexet és Balogh Bencét láthatjuk a pályán. A játékvezető korábban már 5 mérkőzést vezetett csapatunk számára, közte az olyan emlékezetes mérkőzésekkel, mint a Körösladányi MSK – Karcag 5:2 és a Békéscsabai Előre II. – Körösladányi MSK 1:3 mérkőzések. Pályafutása során eddig 328 sárga- és 8 piros lapot használt fel.

Jelenleg a Békéscsaba 1912 Előre 49 bajnoki pont birtokában vezeti a táblázatot, hét ponttal lemaradva az ESMTK áll a második helyen, csapatunk a harmadik, míg a sereghajtó pozíciókban a Füzesgyarmat (13.), a Kecskemét II. (14.), a Szeged GA II. (15) valamint a Cegléd (16.) áll.

Kérünk mindenkit aki teheti látogasson ki a mérkőzésre és buzdítsa csapatunkat!

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc + 2 =