Körösladányi MSK

Egy ponttal jöttünk haza Pasarétről

Csapatunk a bajnokságban hullámzóan teljesítő, a tabella 11. helyen álló Pénzügyőr SE vendége volt a 20. fordulóban.

Pénzügyőr SE–Körösladány MSK 0–0

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Budapest, 110 néző. Vezette: ifj. Hartung Vilmos (Juhász László, Csákó Patrik)

Pénzügyőr: Steer – Stoiacovici, Karacs, Labát, Megyeri (Simon K., 73.) – Bartos (Balázs, 85.), Bene, Tóth K., Tóth D. – Farkas B. Gajda (Zöld, 73.). Szakmai vezető: Lászka Balázs. Vezetőedző: Seres Zsolt.

Körösladány: Kertész – Rajsli (Szántó, 65.), Raducu, Wéber, Krajcsó – Czirok, Zelenyánszki – Geiger (Csicsely, 65.), Papp Zs., Talpalló N. (Sztankó, 83.) – Malkócs. Vezetőedző: Ekker Attila.

Az első félidő nem hozott látványos játékot. Kevés lehetőség alakult ki minkét oldalon, a játékosok inkább a mezőnyben dolgoztak. A hazaiak remekül tördelték a játékot, a játékvezető pedig partner volt ebben, engedte a durvaságot nem nagyon volt következménye lapok formájában. Mi pedig nem találtuk a kulcsot ennek a megtörésére.

A Pénzügyőr a szünet után is folytatta ezt a taktikáját, sok szabálytalanságot követtek el, nem alakult ki folymatos játék egyik oldalon sem.

Ebben a félidőben már akadt több lehetőség is, látszott, hogy egy gól eldönti a mérkőzést.

Részünkről Papp Zsolt járt a legközelebb a gólhoz, de a helyzete kimaradt, míg a hazaiaknál egy jól eltalált szabadrúgás csattan a kapufán.

Jövő héten reméljük a Monor ellen hazai pályán jobb teljesítményre leszünk képesek!

Jó: Labát, Bene, Karacs, Steer, ill. Kertész, Wéber, Raducu.

Ekker Attila: – Az ellenfelünk remekül tördelte a játékot a mérkőzés során, amiben partnerre is talált. Emiatt nehezen alakult ki játék, így ma nem tudtunk sikeresen szerepelni.

További eredmények: Bp. Honvéd II.–FC Dabas 2–1, Monori SE–Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. 2–1, Martfűi LSE–BKV Előre 0–1, Ceglédi VSE–Vasas FC II. 0–7, Hódmezővásárhelyi FC–Szolnoki MÁV FC 2–1.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő + 14 =