Körösladányi MSK

Nehéz győzelem a sereghajtó ellen

Csapatunk az NB III. Dél-Keleti Csoportjának 19. fordulójában a tabella utolsó helyén álló nagy múltú Ceglédi VSE csapatát fogadta hazai pályán.

Nem lehetet más célunk, hogy győztesen hagyjuk el a pályát a mérkőzés végén, megőrizve előnyünket a tabellán mögöttünk állóktól, és nem jobban leszakadni az előttünk állóktól.

A célt teljesítettük, de nem volt egyszerű feladat.

A mérkőzés elején a Cegléd dominálta a játékot, egy-kés kisebb-nagyobb helyzetet is kialakított.

A kezdeti rohamok után átvettük a játék irányítását, domináltuk a mérkőzést, de nem voltak igazán veszélyes támadásaink, a vendégek pedig foggal, körömmel védekeztek.

Aztán ahogy lenni szokott a semmiből mégis vendégek szerezték meg a vezetést, egy előrevágott labdával a 42. percben Simon lépett ki és lőtt Kertész hálójába. (0:1)

A második félidő kezdetén Ekker Attila vezetőedző hármas cserére szánta el magát és mint később kiderül ez jót tett a mérkőzés végeredményének.

A csapatunk bátrabban, dinamikusabban futballozott, mint az első félidőben és ennek meg is lett az eredménye, az 57. percben egy tűzijáték után Czirok lőtt a hálóba 8 méterről. (1:1)

Majd rá négy percre ő csúsztatta tovább a labdát, amiből pedig Zelenyánszki szerzett fejjel gólt. (2:1)

A mérkőzés érdemi részét aztán a 69. percben zártuk le, ekkor a csereként beálló Papp Zsolt vitte végig a labdát az alapvonalon, a beadásra pedig jó ütemben érkezett a szintén csereként beálló Rajsli és közelről bepofozta a hálóba a labdát. (3:1)

Körösladány MSK–Ceglédi VSE 3–1 (0–1)

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Körösladány, 350 néző. Vezette: Kakuk Szabolcs (Molnár Alex, Balogh Bence).

Körösladány: Kertész – Sztankó (Rajsli, 46.), Raducu, Wéber, Bakk (Krajcsó, 46.) – Czirok, Zelenyánszki (Ruzsa, 70.) – Geiger, Farkas J. (Papp Zs., 46.), Talpalló N. (Csicsely, 70.) – Malkócs. Vezetőedző: Ekker Attila.

Cegléd: Klemenc – Kluchta, Szalai, Ivánfi (Barna, 58.), Ungureán, Légrádi – Ledacs-Kiss Be. (László, 78.), Simon (Csóri, 78.), Ványi Zsombor (Ledacs-Kis B., 78.), Tóth R. (Takács, 70.) – Oldal. Szakmai igazgató: Ványi Zsolt.

Gólszerző: Czirok (57.), Zelenyánszki (61.), Rajsli (69.), ill. Simon (42.).

Jó: Czirok, Zelenyánszki, Krajcsó, Papp Zs., ill. Klemenc, Ledacs-Kiss Be.

Ekker Attila: – Kényelmesen és dekoncentráltan játszottunk az első negyvenöt percben, meg is lett az eredménye. Szerencsére egy teljesen más felfogású és mentalitású csapatot láttam a második félidőben a pályán, ennek köszönhetően megérdemelten nyertünk, egy jól kézben tartott, sortszerű mérkőzésen.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × négy =