Körösladányi MSK

Vereség a rangadón

Csapatunk a tabella harmadik helyén álló Debreceni EAC vendége volt a Keleti Csoport 10. hétközi fordulójában.

Az edzői stáb a sorozat terhelés csökkentése érdekében rotálta a csapatot, így csak csereként számított Burai Dávid, Czirok József, Ruzsa Zoltán, Bakk Ádám és Talpalló Ákos játékára akik eddig, általában kezdőként léptek pályára.

A mérkőzés nem jól indult a hazaiak dominálták a játékot és már a 4. percben nagy helyzetet puskázott el ifj. Sándor Tamás, aki egy oldalról érkező passzt durrantott mellé 8 méterről.

Kiegyenlítetté vált a játék, bár a hazaiak többet birtokolták a labdát, de lehetőségek adódtak mind a két oldalon.

Aztán a 19. percben egy Malkócs Marcell által a 16-os vonala környékén elkövetett szabálytalanság miatt büntetőhöz jutott a hazai csapat.

A büntetőt ifj. Sándor Tamás gólra váltotta, így vezettek a hazaiak. (1:0).

Próbáltunk feljebb játszani, letámadni a hazaiakat, hogy megszerezzük az egyenlítő gólt. Ezt használták ki a hazaiak egy kontrából Trencsényi fejesével, aki egy beadást bólintott a kapunkba. (2:0)

A második hazai gól után átvettük a játék irányítását, a 37. percben egy szabadrúgást Csicsely ívelt a büntető területen belülre, Zelenyánszki László fejelte le a labdát Farkas János elé, aki a hálóba lőtte azt. (2:1)

A félidő hátralévő részében kiegyenlített mezőnyjáték folyt kis hazai fölénnyel, amit egy hazai szabadrúgás és szöglet zárt le.

A második félidő egy újabb hazai bűntetővel indult, Korhut ívelésével Bidzilya lépett ki, Wéber László megpróbálta becsúszva szerelni, azonban a játékvezető szerint szabálytalanul tette, a büntető mellett még egy sárgalapos figyelmeztetést is kapott. E mellé még a kapu mellett melegítő Czirok is sárga lapot kapott, ennek a két sárga lapnak később nagy jelentősége lesz.

A büntetőt újra ifj. Sándor Tamás végezte el, aki ezt is értékesítette. (3:1)

A biztos vezetés tudatában a hazaiak visszaálltak, átadták a területet, sajnos ezzel nem nagyon tudtunk élni. A szakmai stáb cserékkel igyekezett frissíteni a csapatot, így beállt Ruzsa Zoltán, Czirok József és Burai Dávid is az 56. percben.

A 63. percben Czirok bedobását Wéber csúsztatta meg az centikkel ment el Farkas előtt.

Igazán nem tudtunk fölénybe kerülni, nagyobb helyzetet kialakítani, aztán pedig jött a játékvezető 10 perce.

Először a 82. percben Wéber Lászlót állította ki, második sárga lappal egy fejes után, amikor is véleménye szerint a védőnk a könyökét használta. Bár a játékosunk az ütközést követően fejsérülést szenvedett.

Aztán a 92. percben Czirok Józsefnek mutatta fel a sárga lapot, amikor a félpályánál megpróbálta szerelni a hazaiak játékosát, de a szerelés nem sikerült, kétségtelen szabálytalanság történt, de ilyen szerelés miatt már a kapusokat leszámítva senki nem maradt volna a pályán.

A játékvezető két kiállítását nem értjük, olyan szituációkért mutatott fel újabb sárga alapot, mely a mérkőzésen mindkét oldalon többször előfordult, melyekért korábban még csak nem is figyelmeztetett.

Sajnos a mérkőzés elvesztésén túl a vasárnapi mérkőzésre is megfogyatkoztunk, két alapemberünk biztosan eltiltását fogja tölteni.

Csapatunk 8 fordulón keresztül maradt veretlen, ma sajnos Debrecenben elszenvedtük a második vereségünket is.

Debreceni EAC–Körösladány MSK 3–1 (2–1)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Debrecen, 170 néző. Vezette: Muhari Gergő (Márkus Péter, Gavalla-Kulcsár Judit).

Debrecen: Ratku – Ujvárosi, Papp F., Korhut – Jankelic (Orosz, 62.), Soltész, Sándor, Rauf (Lakatos, 62.) – Szabó Le. (Béke, 78.), Kerekes (Bidzilya, 30.), Trencsényi (Tochukwu, 78.). Vezetőedző: Sándor Tamás.
Körösladány: Szabó Marcell – Malkócs (Ruzsa, 55.), Papp D., Wéber, Szántó M. (Urbán, 78.) – Palik (Czirok, 55.), Zelenyánszki – Cservenák, Pusztai, Csicsely (Burai, 55.) – Farkas J. (Bakk, 67.). Vezetőedző: Ekker Attila.
Gólszerző: Sándor (21., 50. – mindkettőt 11-esből), Trencsényi (26.), ill. Farkas J. (36.). Kiállítva: Wéber (83.), Czirok (93.).

Jó: Ujvárosi, Korhut, Sándor, Rauf, ill. Wéber, Zelenyánszki,

Ekker Attila: – Elvárom, hogy a játékosokat rosszul érintse a vereség, viszont meg kell tanulnunk kezelni a körülményeket és tisztában lenni a saját felelősségünkkel. Gratulálok az ellenfélnek, mi pedig igyekszünk ott folytatni, ahol az elmúlt hétvégén abbahagytuk, még akkor is, ha igen nehéz feladat vár ránk.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − egy =