Körösladányi MSK

Három gólt szerezve nyertünk a Mezőmegyer ellen

Sikerrel zárult a szerdai felkészülési mérkőzés is, ám a mai találkozóra rányomta a bélyegét a sűrű program, így igazából egy alacsony színvonalú mérkőzésen, nem túl szórakoztató futballt láthattak a szurkolók. Összességében viszont tovább folytatódott a jó szériánk, most két nap pihenő vár a fiúkra, szombaton pedig délelőtt a Bucsa ellen játszunk.

 

A mérkőzés eleje még kecsegtetően kezdődött, már a 11. percben vezetést szereztünk, miután Kéki egy labdaszerzést követően Laksteternek passzolt, aki a védők mellett a hosszú alsóba helyezett. (1-0) A folytatásban egy gyengére sikerült Litauszki szabadrúgást jegyezhettünk fel, majd Nagy B. adott le tizenhatról jó lövést, de Kasik résen volt. A 28. minutumban aztán Papp Zs. remekül készítette le a labdát Papp M-nak, de játékosunk lövése felpörgött egy védőn, így pedig Bakos került helyzetbe és ért el gólt. (2-0) A félidő hajrájában Benyó N. jól helyezett lövését védte Kasik a bal alsónál, majd egy nagy helyzet maradt ki vendég oldalon, ami után következett a szünet.

A második játékrész legelején máris jött egy nagy mezőmegyeri lehetőség, ám a ziccerben kiugró támadó lövését Borbély lábbal védte. A mi részünkről Papp M. veszélyeztetett a 65. minutumban, miután labdát szerzett, jó huszonöt méterről vette célba a kaput, csak kicsit tévedett. Pár perccel később a mi kapunk előtt már nem hibázott a támadó, Nagy B. passzából Beliczay O. lőtte ki a hosszú alsót. A játékost senki sem zavarta. (2-1) Már a 84. percben jártunk, amikor egy nagyon szép akciót láthattunk, László A. nem messze a felezővonaltól fordította ki a labdát Fülöpnek, aki levitte azt az alapvonalig majd centerezett, amire a feladó, László A. érkezett és becsúszva ért el gólt. (3-1) A lefújás előtt kicsivel még egy védelmi hibát Benyó N. használt ki jól, amivel ki is alakult a három-kettes végeredmény.

Összegzés

Győztesen hagytuk el ismét a pályát, de a keddi meccshez képest most gyengébben játszottunk, ennek talán a túl sűrű program lehet az oka. A csapatra két nap pihenő vár, szombaton délelőtt pedig a Megye II-es Bucsával mérkőzünk meg.

Körösladány MSK – Mezőmegyeri SE 3 – 2 (2 – 0)
Gólszerzők:
Laksteter J. a 11., Bakos J. a 28., László A. a 84. ill. Beliczay O. a 67. és Benyó N. a 88. percben.

Körösladány MSK: Kasik V. (Borbély Z. a 46’) — Kajó A., Nagy S., Kukla Zs., Pályi I. — Fülöp K., Papp M. (Komódi B. a 73’), Kéki Cs. (Kormány L. a 60’), Papp Zs. — Bakos J. (László A. a 46’), Laksteter J.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 5 =