Körösladányi MSK

Február végén kupameccsel kezdjük a tavaszt

Mindhárom megyei bajnokság márciusban indul, igaz mindhárom csoport külön hétvégén. Legkésőbb a Megye III-as csoport, leghamarabb a Megye I-es veszi kezdetét tavasszal. Csapatunk – mivel ellenfelünk a Megye II-es Sarkad lesz – február végén kupafordulóval kezdi meg a tavaszi sorozatot.

 

A téli pihenő február végéig, március elejéig tart majd a megyei csapatoknak. Leghamarabb a Megye II. osztályú bajnokság veszi kezdetét, már március 4-én, a Megye I. március 11-én rajtol, míg a Megye III. március 18-án veszi kezdetét. Csapatunk március 11-én hazai pályán a Szarvas csapatát fogadja majd. Sajnos nyáron a Megye I. osztály fejeződik be a leghamarabb, már június 3-án, a másik két osztály pedig egy héttel később, június 10-én zárul.

Nem a Szarvas elleni bajnoki lesz viszont az első tétmeccsünk, hiszen február 25-én megyei kupafordulót játszanak azok a csapatok, ahol Megye II-es klub is érintett a párosításban, a mi ellenfelünk pedig éppen a Sarkad. Ahol nem érintett Megye II-es klub a párosításban, ott március 4. lesz a játéknap, pótnapnak pedig április 5-ét jelölték meg. A kupa további menetrendje:

4. forduló: április 19.
5. forduló: május 3.
elődöntő: május 24.
döntő: június 7.

Az utánpótlás bajnokságok a következőképpen alakulnak: az U19-es kiemelt csoport március 11-én kezdi meg a bajnokságot, a területi csoportok viszont egy héttel hamarabb, március 4-én. Mindkét csoport június 11-én zárja a bajnokságot. Az U16-osok március 18-tól, május 28-ig versenyeznek. Valamennyi csoportban a ballagási hétvégén szünet lesz.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom + 4 =