Körösladányi MSK

Nem tudtuk megismételni az őszi teljesítményünket

Az NB III. Dél-Keleti Csoportjának 29. fordulójában a már bajnok Békéscsaba 1912 Előre csapatát láttuk vendégül.

A mérkőzés előtt arra gondoltunk, hogy az őszi találkozón mutatott jó játékunkat megismételve pontot vagy pontokat fogunk szerezni a bajnoktól.

Erre tekintettel felvállaltuk a nyílt, őszinte játékot, ami működött is az első félidő nagy részében. Sőt a 27. percben Krajcsó egy szögletet követő csúsztatásból megszerezte a vezetést is. (1:0)

Aztán a Békéscsaba nagyobb fokozatba kapcsolt és a 33. percben már meg is volt az eredménye, egy újabb szöglet után Zádori az ötösről ollózott a halónkba, a védelem asszisztálása mellett. (1:1)

Aztán már mindenki a félidő végét várta amikor egy bedobást követően Tóth Máté beadását Zádori szépen helyzet a kapunkba. (1:2)

A második félidőben pedig mindent elkövettünk, hogy a vendégek szépen tudják zárni a szezont vendégként. Az 54. percben egy szabadrúgást követően 4 játékosunk és kapusunk között valahogy eljutott a labda a bal kapufa tővénél álló Hodoniczki elé, akinek nem volt nehéz azt továbbitani a gólvonal mögé. (1:3)

Ekkor minden mindegy alapon kitámadtunk, próbáltuk szépíteni az eredményt, a legközelebb ehhez a csereként beálló Farkas fejesénél jártunk, aki egy jó beadást követően tisztán fejelhetett kapura, azonban célt tévesztett.

A 70. percben pedig megkoronáztuk a segítő szándékunkat, Kertész és Raducu passzolgatott az alapvonal környékén a letámadó vendégek könnyen zavarba hozták őket, a végén pedig Sármánynak az üres kapuba kellett csak bepasszolnia a labdát. (1:4)

Az ötödik vendégtalálat a 82. percben került fel az eredményjelzőre, ekkor egy gyors kontrát vittek végig a pályán és az akció végén Sármány gólpaszta adott Vólentnek, aki élt is a lehetőséggel. (1:5)

Ezen a mérkőzésen nem sikerült meglepnünk a bajnokot, csak magunkat. A következő fordulóban a biztos 4. helyhez még 1 pontot kell még szereznünk a már kiesett Szeged-Csanád GA II. ellen Gyulán!

Körösladány MSK–Békéscsaba 1912 Előre 1–5 (1–2)

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Körösladány, 540 néző. Vezette: Ujhelyi Tamás (Benkő Róbert, Balla Levente).

Körösladány: Kertész – Sztankó, Ruzsa (Raducu, 46., Szántó, 75.), Wéber, Krajcsó – Zelenyánszki, Bakk – Rajsli (Talpalló N., 46.), Geiger (Papp Zs., 58.), Csicsely (Farkas J., 58.) – Malkócs. Vezetőedző: Ekker Attila.

Békéscsaba: Póser – Kuzma, Kovács G., Bora – Himics (Hodonicki, 46.), Pusztai A., Tóth M. (Mihály, 73.), Zvara (Komáromi, 80.), Kóródi – Hulicsár (Vólent, 65.), Zádori (Sármány, 65.). Vezetőedző: Csató Sándor.

Gólszerző: Krajcsó (26.), ill. Zádori (33., 45.), Hodonicki (54.), Sármány (70.), Vólent (82.).

Ekker Attila: – Felvállaltunk egy bátor játékot, hogy lemérhessük valójában hol tartunk. A bajnokságban megmutatkozó különbséget a pályán nem tudtuk eltüntetni, sőt a mai meccsen mi tettük negatívvá azt az elkövetett hibáinkkal. Teljesen megérdemelten nyerte meg a bajnokságot a Békéscsaba és a mai mérkőzést is. Sok sikert kívánunk neki az osztályozóhoz!

Csató Sándor: – Gratulálok a fiúknak, akik bizonyították, hogy nem érdemtelenül nyertük a bajnokságot. Nagyon jó hozzáállással és motiváltan győztünk még ilyen arányban is. Jó kezdés után bosszantó gólt kaptunk, de szerencsére gyorsan egyenlítettünk, előnnyel térhettünk pihenőre, a második félidő pedig egészen extrára sikerült.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom + 11 =