Körösladányi MSK

Sényő – Körösladány

Ellentétes félidők után, pontot hoztunk haza Sényőről.
Sényő-Carnifex FC–Körösladány MSK 0–0
NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Sényő, 180 néző. Vezette: Tóth Tamás (Kovács Zoltán, Vilmányi Simon).
Sényő: Szondi – Bodó, Klepács, Fenyőfalvi, Orosz – Erdei (Jócsák, 63.), Schmidt, Kapacina K., Farkas M. – Toldi (Barta, 70.), Kapacina V. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.
Körösladány: Kertész – Talpalló Á., Papp D., Wéber, Illés R. – Zelenyánszki, Ruzsa (Murvai, 92.) – Kisari (Szántó M., 68.), Burai (Csicsely, 78.), Czirok – Malkócs (Farkas, 78.). Vezetőedző: Ekker Attila.
Kiállítva: Szántó M. (82.).
Remekül kezdtük a mérkőzést Sényőn az első félidőben több lehetőséget alakítottunk ki a hazaiak csapata ellen, akik nem találták az ellenszert a letámadásunkra és az a megszerzett labdákból vezetett támadásainkra. A hazaiak a félidei döntetlen eredményt annak köszönhetik, hogy a befejezéseink pontatlanok voltak, illetve kapusuk nagyon jó napot fogott ki.
A második félidő elején már volt még néhány gyors akciónk, a azonban ezt követően a hazaiak átvették a játék folyamatosan a bal oldalukat megjátszva, beívelt labdákból alakítottak ki helyzetet ekkor viszont velünk volt a szerencse, vagy pedig Kertész kapus fogott ki rajtuk.
Aztán a 82. percben a korábban beállt Szántó Mihályt állította ki a játékvezető, véleményük szerint túlzott szigorúsággal, innentől kezdve a hazaiak mindent megtettek azért, hogy megnyerjék a mérkőzést, de emberhátrányban koncentráltan védekeztünk és sikerült lehozni a mérkőzést döntetlenere.
Jó: Szondi, Kapacina V., ill. Kertész, Papp D., Wéber, Zelenyánszki.
Ekker Attila: – Ez egy értékesebb döntetlen volt a szerdainál, mert egy masszívabb csapattal találtuk szembe magunkat. Élesen kezdtük a mérkőzést, a második félidőben is a győzelem érdekében próbáltunk frissíteni, de a kiállítás áthúzta a számításainkat, és végül nagyot küzdve sikerült megtartanunk a döntetlent.
Imrő László: – Jó mérkőzés volt! A pozitívum,hogy megszereztük első hazai pontunkat és nem kaptunk gólt! A negatívum, hogy a második félidőben két százszalékos helyzetünk volt és egyet sem rúgtunk be. Ennyin múlott az, hogy a mai nap egy pontnak kell örülni és nem háromnak!