Körösladányi MSK

Csapatunk nem bírta el azt, hogy a játékvezető lelkesen támogatta a hazai csapatot.

A felelősséget nem vesszük le a csapatról, mert nem játszottunk jól, talán az idény leggyengébb játékát mutattuk be ezen a mérkőzésen.

A mérkőzés a 35. percben dőlt el, amikor Wéber László megkapta a második sárga lapját, ekkor már az ellenfélnek kellett volna egy fővel kevesebbnek lenni, illetve az egész akció egy Burai elleni szabálytalanság meg nem adásával indult.

A játékvezető nem egyenlően mérlegelte a hasonló szituációkat, nálunk azonnali sárga, a hazaiknál pedig egy-két további “utolsó” figyelmeztetés volt a következménye.

A játékról, csendesen peregtek a percek az első félidőben, minimális hazai mezőnyfölényben. A 28. percben egy jó labdával, kihasználva egy helyezkedési hibát Contantinescu kilépett és Kertész mellett előtte a labdát, így megszerezte a vezetést a hazaiknak. (1:0)

Kicsit felpörgettük a játékunkat egészen a kiállításig, átvettük a játék irányítását, de pontatlanok voltunk az utolsó passzoknál.

A félidőben nem nagyon történ semmi említésre méltó.

A szünetben a hazai edző lecserélte a csapatkapitányt akinek már régen nem kellett volna a pályán lennie, de ott maradhatott…

A második félidőben a hazaik játszottak mezőfölényben, de egyetlen fejes kivételével semmilyen gólveszélyt nem tudtak kialakítani.

Aztán a 75. percben egy véleményes szabadrúgást Barnucz lőtt a kapunkba, eldöntve a mérkőzést. (2:0)

A harmadik gólunknak sem volt semmi előzménye, egy oldalról belőtt labdára Nagy csapott le és lőtte a hálóba. (3:0)

Hajdúszoboszlói SE–Körösladány MSK 3– (10)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Hajdúszoboszló, 400 néző. Vezette: Sándor Csaba (Benkő Róbert, Piskóczi Viktor).

Hajdúszoboszló: Mészáros D. – Sütő (Mészáros N., 71.), Vincze (Magyar, 87.), Barnucz, Fenyőfalvi – Berdó, Nagy R. K., Szathmári (Barna B., 46.), Constantinescu (Karika, 87.) – Kónya, Karacs (Drobina, 69.). Vezetőedző: Szűcs Sándor.
Körösladány: Kertész – Talpalló, Papp D., Wéber, Bakk – Ruzsa (Szántó B., 87.), Szántó M. (Palik, 76.) – Csicsely, Pusztai (Murvai, 71.), Burai (Cservenák, 71.) – Malkócs (Zelenyánszki, 46.). Vezetőedző: Ekker Attila.
Gólszerző: Constantinescu (28.), Barnucz (75.), Nagy R. (83.). Kiállítva: Wéber (35.).

.

Jó: Constantinescu, Nagy R., Barnucz, ill. Zelenyánszki.

Ekker Attila: – Nehezen éltük meg, hogy mi kerültünk emberhátrányba az ellenfél helyett, ettől függetlenül megérdemelt a Szoboszló győzelme, amely többet tett ezért az előrejátékban és a párharcok során is. Gratulálok nekik, mi pedig igyekszünk visszatérni a régi kerékvágásba. Az eddig megszerzett pontokból egyet sem kaptunk ajándékba, erre alapozhatunk.