Körösladányi MSK

Füzesgyarmat-Körösladány

Csapatunk a bajnokság utolsó fordulójában a Füzesgyarmat vendége volt.

Füzesgyarmati SK–Körösladány MSK 2–0 (1–0)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, 500 néző. Vezette: Szilágyi Sándor (Tőkés Róbert, Vilmányi Simon).

Füzesgyarmat: Fildan – Soós (Pákozdi, 92.), Bódis, Raducu, Pataki Z. – Achim Á. – Achim S., Kis Sz. (Orovecz, 89.), Urbanowski, Szabó B. (Pohl, 73.) – Popescu. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.
Körösladány: Kertész – Talpalló (Szántó B., 70.), Wéber, Dócza, Bakk – Ruzsa (Csicsely, 15.), Pusztai A. – Malkócs (Burai, 70.), Zelenyánszki (Palik, 79.), Czirok – Farkas J. (Jánovszki, 46.). Vezetőedző: Ekker Attila.
Gólszerző: Kis Sz. (20. – 11-esből, 73.).

A kispadunkról hiányzott a sárga lapok miatt eltiltott Ekker Attila, így az asszisztesn edző Nyúl Gábor irányított a acspatpt a kispadról.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, többet birtokoltuk a labdát, ellenfelünk pedig a kontrában bízott. A 20. percben egy könnyű síppal befújt büntetőből Kis Szabolcs szerzett vezetést a hazaikank. (1:0)

A folytatásban továbbra is többet birtokoltuk labdát, de csak kisebb helyzeteket tudtunk kialakítani, illetve a paprikásabb lett a hangulat a mérkőzésen, 6 perc alatt 4 sárga lapot osztott ki a játékvezető.

A másik félidőben nagyobb sebeségre kapcsoltunk, de a befejezésinkbe sora hiba csúszott, a hazaiak továbbra is a kontrákban bíztak, így született meg a második góljuk is, amikor Achim Sebastian pontos átadást Kis Szabolcs vehette át zavartalanul, majd 12 méterről kilőtte a hosszú sarkot. (2:0)

Az utolsó húsz percben minden megpróbáltunk, de ma nem tudtunk gólt szerezni, így sajnos az utolsó mérkőzésünkön vereséget szenvedtünk.

Csapatunk egész éves teljesítménye kitűnő alapot ad a jövő évi átszervezett bajnokságra, ahol például a megye legerősebb csapata az NB II-ből kieső Békéscsabai Előre, illetve az NB III-as tagságát megőrző Füzesgyarmat is vetélytársunk lesz.

Jó: az egész hazai csapat, ill. Dócza.

Nyúl Gábor megbízott edző: – A csapat a bajnokság finisében elég fáradtan mozgott a hosszú szezon miatt, ettől függetlenül csak gratuláció illetheti a megszerzett ötödik helyért. Köszönjük a vezetőségnek a nyugodt körülményeket, a szurkolóinknak pedig az egész éves támogatását.

Boros Tibor: – A csapatom ma megérdemelte a győzelmet. Örülök annak, hogy boldoggá tudtuk tenni a szurkolóinkat, most ez fontosabb volt, mint maga a játék minősége, bár azzal sem volt különösebb problémám.