Körösladányi MSK

Fájó döntetlen, vezéráldozattal.

A hazaiak előtt adódott az első lehetőség a 12. percben Pusztai Dániel egészen szélről, az oldalvonal mellől végezhetett el szabadrúgást, erős és éles lövését bravúrral védi Kertész Dániel.

A pályán taktikai csata folyt, talán mi voltunk enyhe fölényben, a hazaiak ezt a lövést leszámítva nem jelentettek komoly veszélyt a kapunkra.

A 27. percben góllá érett a fölényünk, szabadrúgást végeztünk el egy buktatás után kb. 25 méterre a hazaiak kapujától, a labda mögé Wéber állt, nagy erejű lövésébe Csicsely beleért, Farkas pedig besegítette a labdát a kapuba. (0-1)

A hazaiak kicsit felpörgették a játékukat, talán a 38. perc környékén jártak a legközelebb a gólszerzéshez, de a közeli fejesük mellé ment.

Sajnos a mérkőzésen itt következett be az amit jó lett volna elkerülni, a kitűnően játszó Wéber és a szinten remekül teljesítő Talpalló egyszerre mentek fel elfejelni a labdát az ellenfél elől, azonban összefejeltek, az első vizsgálatok szerint Wébernek arccsonttörése lett.

A Körösladányi MSK valamennyi vezetője, tagja, játékosa és szurkolója nevében mielőbbi felépülést kívánunk!

Wébert Papp Dániel váltotta.

A második félidő elején még magasabb fordulatra kapcsoltak a vendéglátók, néha beszorítottak a kapunk elé, de igazán nagy lehetőséget nem alakítottak ki, sőt kontráinkban jelentős veszély volt.

Az 54. percben Csicsely lövése kerüli el milliméterekkel a hazaiak kapuját.

A 61. percben megdupláztuk az előnyünket, Burai Csicsely passzával lépett be a büntetőterületen belülre, megtolta a kifutó kapus mellett a labdát azonban az elhúzza a lábát. A 11-est Csicsely János a higgadtan a kapu jobb oldalába helyezi. (0-2)

A vendéglátók cserékkel próbálják frissíteni a csapatukat.

Aztán a hazaiak is megkapják a büntetőjüket, szinte a semmiből, Papp Dániel sodorja el Megyerit a büntetőterületen belül, a büntetőt Biró Ákos értékesíti. (1-2)

Kontrából újabb nagy helyzetet hagyunk ki, Burai lő oldalról, de hazaiak kapusa védi a lövést.

A vendéglátóink igyekezete, párosulva egy játékvezetői tévedéssel, a 80. percben góllá érik. Nekünk járt volna bedobás, azonban a játékvezető szabadrúgást ítélt ellenünk, aztán ebből Bíró adja be a labdát, Csigi pedig közelről bekotorja. (2-2)

A 81. percben eldönthettük volna a mérkőzést, de Szent György segítette őket, így kapusuk hatalmas bravúrral védte a közeli fejesünket.

A 89. percben is csak centiken múlt a győzelmünk ekkor, Malkócs szabadrúgását védte bravúrral a hazaiak kapusa.

Pénzügyőr SE–Körösladány MSK 2–2 (0–1)
NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Budapest, 250 néző. Vezette: Holczbauer Flórián (Farkas Gergő Zoltán, Kondákor Trisztán).
Pénzügyőr: Steer – Bene (Oláh K., 63.), Kasza, Gál, Bagó – Popovics (Gálfi, 63.), Karacs, Pusztai D. (Schrammel, 63.), Megyeri (Csigi, 77.) – Bíró, Urbin (Bogdán, 85.). Vezetőedző: Lászka Balázs.
Körösladány: Kertész – Talpalló, Wéber (Papp D., 42.), Szántó M., Bakk – Zelenyánszki, Ruzsa – Csicsely, Burai, Czirok – Farkas J. (Malkócs, 73.). Vezetőedző: Ekker Attila.
Gólszerző: Bíró (70. – 11-esből), Csigi (79.), ill. Farkas J. (28.), Csicsely (61. – 11-esből).

Jó: Bíró, Popovics, Steer, ill. Wéber, Szántó M., Bakk, Talpalló, Ruzsa, Czirok, Csicsely.

Ekker Attila: – Minőségi játék folyt a pályán mindkét csapat részéről. Maradt némi hiányérzetem, mert amikor a kétgólos előnyünket lefaragta az ellenfél, még utána is megnyerhettük volna a meccset!