Körösladányi MSK

BVSC – Körösladány

Csapatunk az NB III. Keleti Csoportjának 30. fordulójában a listavezető, veretlen BVSC-Zugló vendége volt.

Az előjelek nem voltak kedvezőek hiszen eltiltás miatt Pusztai András, sérülés miatt Ruzsa Zoltán, Malkócs Marcell és Czirok József is hiányzott, míg betegségből tért vissza Dócza Gábor, akire a szűkös keret miatt már kezdőként számított a szakmai stáb.

A mérkőzés rémálom szerűen indult, gyakorlatilag 5 perc alatt eldöntöttük a mérkőzést. A 2. percben egy védelmi hibát kihasználva megszerezte első gólját a vendéglátónk Szalánszki révén, majd az 5. percben a játékvezető kiállította az utolsó emberként a 16-oson kívül kezező Kertész Dániel kapust, így emberhátrányban folytattuk a mérkőzést.

A hazaiak szinte minden helyzetükből gólt szereztek, így még a szünet előtt Kelemen Patrik duplázott, illetve Tóth Levente Milán és Szilágyi Máté is mattolta a védelmünk asszisztálása mellett beálló Szabó Marcellt.

A félidőben a szakmai stáb átszervezte e védelmet, stabilabban játszottunk, de ilyen helyzetben még a szerencse is a listavezetőt segítette, így még három gólt tudtak szerezni ebben a félidőben is, így három gólig jutó Kelemen Patrik mellett betalált a csereként pályára lépő Vernes Richárd és Horváth Roland is, a vége pedig 8:0-ás különbség lett, ami negatív rekord az NB III-ban csapatunk számára.

Ami feledtetheti ezt a hatalmas kudarcot, az a következő mérkőzés lehet, hiszen szerdán már itt lesz a javítás lehetősége, hazai pályán fogadjuk a Hajdúszoboszló csapatát.

BVSC-Zugló–Körösladány MSK 80 (50)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Budapest, 120 néző. Vezette: Maml Zoltán (Sáfárik Patrik János, Bizderi Nikolett).

BVSC: Kovács B. – Zöld (Kesselbauer, 69.), Nagy J., Benkő-Bíró, Tóth K. – Szalánszki (Májer, 69.), Szilágyi (Tamási, 62.), Király Á. – Fisli (Vernes, 46.), Tóth L. (Horváth R., 62.), Kelemen. Vezetőedző: Urbán Flórián.
Körösladány: Kertész – Talpalló (Szabó L., 63.), Wéber, Dócza, Bakk – Zelenyánszki, Jánovszki (Murvai, 46.) – Papp Zs., Burai (Szántó B., 46.), Kisari (Szabó Marcell, 8.) – Csicsely (Farkas J. (63.). Vezetőedző: Ekker Attila.

Gólszerző: Szalánszki (3.), Tóth L. (19.), Kelemen (31., 41., 57.), Szilágyi M. (39. – 11-esből), Vernes (55.), Horváth R. (84.). Kiállítva: Kertész (5.).

Jó: Kelemen, Szalánszki, Tóth L., Nagy J., Szilágyi, ill. Zelenyánszki, Bakk.

Ekker Attila: – Voltak álomszerű mérkőzéseink a bajnokság során, a mostani viszont rémálomszerűre sikerült. Sokat tanultam eddig ebben a szezonban, ez viszont új helyzet számomra, most ezt a feladatot kell megoldanunk, hogy eredményesek lehessünk a következő nyolc fordulóban is. Mindenképpen szeretnénk az előkelő helyünket megtartani, amit ugyanez a csapat hozott össze. Sok néző elkísért bennünket, sajnáljuk a történteket, igyekszünk belőle okulni. Gratulálok a BVSC-nek, a bajnoki címhez is!