Körösladányi MSK

BKV Előre – Körösladány

Fél tucat gól a BKV hálójában

Csapatunkra előzetesen nehéznek tűnő mérkőzés várt az NB III-as Bajnokság Dél-Keleti Csoportjának 12. fordulójában a BKV Előre vendégeként.

A hosszú utazás után, illetve a sárga lapok miatt eltiltott Zelenyánszki és tartósan sérült Csicsely, valamint az előző mérkőzésen megsérülő csapatkapitány Ruzsa nélkül kezdtük meg a mérkőzést egy mély, nagyon rossz talajú pályán.

A nehézségek ellenére kiválóan kezdtük a mérkőzést, egy szöglet után már az 5. percben a hazaiak hálójában landolt Malkócs közeli fejese. (0:1)

A hazaiak taktikája a terület átadására és kontrák vezetésére épült, ez a gyors góllal felborult.

Mi viszont irányítottuk a játkost többet birtokoltuk a labdát és gyors támadásokat vezettünk, ennek a 30. percben már meg is lett az eredménye egy labdaszerzést követő jobb oldali beadás teljesen üresen találta meg a belül érkező Sztankót aki 8 méterről bólintott a hálóba! (0:2)

A következő gólunkra 6 percet kellett csak várni az egész mérkőzésen jól futballozó Papp Zsolt 22 méterről lövésre szánta el magát és nagy gól ragasztott a hazaiak kapujába. (0:3)

Egy percen belül pedig még növeltük az előnyünket egy jobb oldali beadásra Puszta érkezett jó ütembe és közelről púpozta ki a hálót. (0:4)

Nem volt vége a változatosság kedvéért Pusztai gondolta úgy, hogy ő is rálövi egy kicsit messzebbről is, onnan is kipúpozta a hálót. (0:5)

Igazából a félidő végére az eddigi játék alapján eldőlt a mérkőzés, a hazaiak nem tanúsítottak komoly ellenállást.

A második félidőben aztán a játékvezető úgy gondolta, hogy szeretne ő is szerepelni egy kicsit, az 52. percben a büntető területre betörő Talpalló Norberttel szemben szabálytalankodtak, de a játékvezető óriási meglepetésre a játékosunknak mutatta fel műesésért a sárga lapot és mivel ez már a második volt, kiállította.

A játék képe továbbra sem változott bár emberhátrányban a támadójátékunk már nem volt annyira hatékony.

A hazaiak emberelőnye aztán a 72. percben ért góllá, amikor egy védelmi hibát kihasználva Kerék szépített. (1:5)

Rá négy percre azonban újabb gólt szereztünk, a csereként beálló Rajsli fejezett be egy akciót. (1:6)

A játékvezető még a mérkőzés végén kiegyenlítette a létszámokat a 81. percben kiállította a hazaiaktól Mile Zsombort könyöklésért, így ezen e téren egyenlített a hazai csapat.

Összességében még ilyen arányban is megérdemelt győzelmet arattunk a dekoncentrált, sokat hibázó BKV Előre ellenében.

BKV Előre–Körösladány MSK 1–6 (0–5)

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Budapest, 100 néző. Vezette: Gáspár András (Szalai Dávid, Blum Dániel).

BKV Előre: Szüsz – Forgács, Szabó N., Balogh M., Takács – Szántó R. (Kesselbauer, 68.), Zoboki Le. (Mile, 46.), Dani (Vecsey, 83.), Rimóczi – Kerék, Kubó (Körösi, 83.). Vezetőedző: Balogh Béla.
Körösladány: Kerész – Papp Zs., Raducu, Wéber, Bakk – Talpalló N., Krajcsó (Rajsli, 58.) – Sztankó, Pusztai (Szántó, 77.), Czirok (Szabó L., 77.) – Malkócs (Szilágyi, 83.). Vezetőedző: Ekker Attila.
Gólszerző: Kerék (71.), ill. Malkócs (5.), Sztankó (29.), Papp Zs. (35.), Pusztai (36., 44.), Rajsli (76.). Kiállítva: Mile (81. – második sárga lap után), ill. Talpalló N. (53. – második sárga lap után).

Jó: Szabó N., Balogh M., ill. Bakk, Papp Zs., Sztankó, Pusztai, Malkócs, Czirok.

Ekker Attila: – Jól jöttek össze a dolgaink az első félidőben, aminek köszönhetően gyakorlatilag a szünetig le tudtuk zárni a mérkőzést.

További eredmények:

Bp. Honvéd-MFA II–Hódmezővásárhelyi FC 0–3
Kecskeméti TE 1911 II–Monor SE 4–1
ESMTK–Szeged-Csanád GA II 3–0
Meton FC Dabas SE–Vasas FC II 1–1
Martfűi LSE–Ceglédi VSE 1–2
Füzesgyarmati SK–Pénzügyőr SE 1–0
Békéscsabai Előre-Szolnoki MÁV 3-2