Körösladányi MSK

Diósgyőr II. – Körösladány

Rendkívül magabiztos győzelemmel folytatta bajnoki szereplését a Körösladány MSK NB III-as labdarúgócsapata. A kék-fehér alakulat a 3. forduló vasárnap délelőtti mérkőzésén Miskolcon aratott gólarányjavító sikert a diósgyőri fiatalok terhére.

Diósgyőri VTK II–Körösladány MSK 0–5 (0–3)
NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Miskolc, 100 néző. Vezette: Németh Gergely (Gordon Árpád Mihály, Bencze András).
Diósgyőr II: Sándor – Oláh B., Ivánka, Mrva, Dankó (Demeter, 67.) – Ferencsik, Peisser (Hetyei, 46.) – Balázsi (Gulyás, 67.), Benkő, Vincze D. (Kövesi, 73.) – Illés B. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.
Körösladány: Kertész – Talpalló Á. (Szántó B., 74.), Papp D., Wéber, Illés R. – Pusztai (Csicsely, 69.), Zelenyánszki (Palik, 80.), Kisari (Farkas J., 74.), Ruzsa – Burai (Murvai, 69.), Czirok. Vezetőedző: Ekker Attila.
Gólszerző: Burai (4.), Czirok (18.), Wéber (21.), Kisari (63.), Csicsely (85.).

Villámrajtot vettek a ladányiak, akik Burai villámgyors kontraakciójából már a 4. percben megszerezték a vezetést. Hiába próbált dominálni a fiatal hazai együttes, rendre a kapuja előtt alakultak ki a helyzetek és születtek az újabb találatotok. A félidő közepéhez érve előbb Czirok kotort be egy szöglet utáni pattogó labdát 8 méterről, majd röviddel később Wéber is eredményes volt, megnyugtató előnyhöz juttatva csapatát, ami meg is maradt szünetig.
A második félidőben már a hétközi hazai erőpróbát is szem előtt tartották a ladányiak. Valamennyi cseréjüket kihasználva, stabilan őrizték a kedvező eredményt, miközben ellenakciókra is maradt erejük. Ezek hozadéka újabb két találat, és rendkívül magabiztos győzelem lett.

Jó: Benkő, ill. Czirok, Burai, Zelenyánszki, Illés, Papp D., Wéber.

Ekker Attila: – Jól álltunk bele a mérkőzésbe, már az elején gólt tudtunk szerezni, amivel sikerült instabillá tenni az ellenfelet. Mi viszont magabiztossá váltunk, sok helyzetet dolgoztunk ki, amikből magabiztos győzelem született. Örülök annak, hogy nem kaptunk gólt.