Körösladányi MSK

Szolnok – Körösladány

Pontokat hagytunk Szolnokon

Csapatunk az NB III. Dél-Keleti Csoportjának 16. fordulójában a Szolnoki MÁV FC vendége volt.

A mérkőzést nem jól kezdtük a borzalmas állapotú center pályán, a hazaiak ránk erőltették az akaratukat és a kapunk elé szorítottak bennünket, de igazán nagy helyzetet nem tudtak kialakítani, sőt egy veszélyes kontrát az utolsó pillanatban hárított a becsúszó védő.

A játékvezető egy hibás döntése nyomán ,amikor a szolnokiaknak adott tévesen egy bedobást, büntetőhöz jutottak a hazaiak. A bedobás után a büntetőterületen belül Wéber szabálytalankodott a hazaiak játékosával Tiszával szemben. A megítélt büntetőt Busa végezte el, azonban Selmeczi-Tóth bravúrral védte a lövést.

Ezt követően kiegyenlített lett a játék, született egy-egy lesgól, de nagyobb helyzet nem alakult ki, talán Talpalló Norbert kiugrását lehetne annak nevezni , azonban lövés helyett, be akarta adni a labdát az azonban nem jutott el középre. Aztán egészen a 43. percig kellet várni a gólra, amikor Talpalló Norbertet ugratták ki, aki szépen lépett ki, a kifutó Ulviczki kapus viszont elhúzta a lábát, így bűntetőhöz jutottunk.

A labda mögé Wéber László állt, aki a múlt héten kihagyott büntetőt követően, most ezt higgadta a megszokott módon értékesítette, így megszereztük a vezetést. (0:1)

A második félidő remekül kezdődött, nagyon jól jöttünk ki az öltözőből folyamatosan alakítottuk ki a helyzeteket, azonban a mai napon nem sikerült ezeket pontosan befejezni.

Ahogy ilyenkor lenni szokott a Szolnok az első akciójából a második félidőben a 67. percben egyenlített is, egy szabadrúgás után, a védők felett átszálló labdát Szabó Richárd értékesítette közelről. (1:1)

A gól megfogta csapatunkat, de becsülettel mentünk előre, mindenképen szerettük volna megszerezni a győztes gólt, de ma Fortuna csak a hazaiak kezét fogta, így a meccs végén be kellett érnünk az egy ponttal.

A megsérülő Pinto Mariónak mielőbbi felépülést kívánunk!

Szolnoki MÁV FC–Körösladány MSK 1–1 (0–1)

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Szolnok, 180 néző. Vezette: Nagy Róbert (Balla Levente, Szabó Ferenc Szilárd).

Szolnok: Ulviczki – Kópis, dr. Kardos, Szabó R., Pinto (Kató, 76.) – Demeter, Sitku (Barna V., 54.), Pelles (Dósa, 87.) – Tisza, Busa (Bakti, 76.), Iván. Vezetőedző: Horváth Csaba.
Körösladány: Selmeczi-Tóth – Papp Zs., Raducu, Wéber, Bakk – Zelenyánszki, Talpalló N. (Ruzsa, 65.) – Sztankó (Farkas J., 73.), Pusztai, Czirok – Malkócs (Szilágyi, 65.). Vezetőedző: Ekker Attila.
Gólszerző: Szabó R. (67.), ill. Wéber (43. – 11-esből).

Jó: Tisza, Ulviczki, Szabó R., ill. Zelenyánszki, Pusztai, Czirok.

Ekker Attila: – Nehezen alkalmazkodtunk a körülményekhez, de ahogy játékba lendültünk, sorra jöttek a lehetőségek. A második félidő elején le kellett volna zárnunk a mérkőzést. Mindenképpen nyerni szerettünk volna, lesz lehetőségünk javítani jövő héten.

Horváth Csaba: – Nehéz talajú pályán igazságos pontosztozkodás született.